reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Natka ja mam dodatni gbs ;-) Spokojnie. Dostaniesz antybiotyk przy porodzie i będzie ok.

U mnie dziewczyny z tymi ruchami to trochę bardziej skomplikowane. Nie odepna mnie od ktg,jak się nie rozbudzi. Inna sprawa. Woda i zmiana pozycji zawsze działa...

reklama
Bozienka trzymam kciuki, żeby Cię wzięli zgodnie z planem bo moja koleżanka od rana dopiero po 16 się doczekała na swoją kolejkę bo ciągle wypadały pilniejsze cc, miała szczęście, że na kolejny dzień jej nie przenieśli ;-) ;)
Novaspace a przeprowadzka kiedy? My się przeprowadzaliśmy na koniec października, wtedy jakoś dałam radę ale teraz to kompletnie już sobie nie wyobrażam takich rewolucji.
Dziewczyny z tymi ruchami na końcówce to ogromny stres, przynajmniej dla mnie. :sorry:
Magda na pewno wszystko jest w porządku, na szczęście jesteś na miejscu w szpitalu i w razie czego szybko zareagują. :blink:

U mnie noc była okropna. Bóle miednicy są nie do zniesienia, w pewnym momencie to już mi się płakać chciało bo ani w jedną ani w drugą się przekręcić a ból się nasilał. :hmm: Do tego teraz doszły te drętwienia nóg, ech :baffled:

Madziu to czekamy na info aż bobo się rozbudzi . Masz juz cc zaplanowana?

Bettina ja juz nie wiem co to spokojny sen bo od kilku tyg ciężko sypiam przez bole takie jakbtwoje

Madziu u mnie mala tez duzo mniej sie rusza i czesciej ktg robia.
Ostatnio ponad godzine musialam lezec i mowily ze nie wypuszcza mnie dopoki sie nie zacznie ruszac.Kciuki oby sie rozbudzil &&&&&&&&&&&

Oj Madziu popukaj do Theo tam od cioci:) On juz skupiony na wyjście a tu mu skakać każą:)
Moja mniejsza jeszcze na etapie wygibusów:)

Carola a dlaczego tłumaczyć się, coś młoda nawywijała czy jakieś problemy robią w urzędzie?

Asch a Ty jak się czujesz dajesz rade z opieką nad starszą córcią? przyjechała już Twoja mama bo coś kojarzę ze miała być i Ci pomóc?

Madziu a może pomogłoby zjedzenie czegoś słodkiego lub owocu? Moja mała nawet na jabłko reaguje lub sok owocowy.

Dzień dobry!
Moja noc oczywiście z przerwami w śnie... Poza tym, drugi raz w tym tygodniu śniła mi się moja zmarła babcia, a to dziwne...

Madzia, a probowałaś zjeść coś słodkiego? Nie znam się, ale u mnie to zawsze działa, no prawie, na pewno nie ma nic lepszaego żeby pobudzić mojego malucha. Tylko się nie stresuj! Wszystko jest w porządku na pewno, na pewno :)

Podziwiam, Was, przyszłe mamy, które są już mamami ;) jak Wy to ogarniacie? Ja nie raz ledwo co mam siłe zrobić obiad i trochę posprzątać, co dopiero by były gdybym musiała zajmować się jeszcze dziećmi.

reklama
Do góry