reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
A tutaj moja kolekcja od 0 do 3 miesiecy.
Jeszcze tylko walizki musze spakowac...nie wiem co mnoe dzisiaj naszlo.

Załączniki

• 1452781831690.jpg
    1452781831690.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 52
  • 1452781844364.jpg
    1452781844364.jpg
    49,7 KB · Wyświetleń: 64
  • 1452781857881.jpg
    1452781857881.jpg
    44,4 KB · Wyświetleń: 55
A ja dzisiaj po raz drugi obiad spaliłam:sad:. Nie wiem co się ze mną dzieje normalnie najprostsze czynności mnie przerastają. Jak tak dalej pójdzie to dom spale. Uratowałam co się dało ale za bardzo się tym nie najedliśmy więc siedzę tak niedojedzona i zła.

Lilith jak Cię tak energia na sprzątanie wzięła to może wpadniesz do mnie i mi pomożesz.? Może we dwie będzie nam raźniej.

A ja dzisiaj po raz drugi obiad spaliłam:sad:. Nie wiem co się ze mną dzieje normalnie najprostsze czynności mnie przerastają. Jak tak dalej pójdzie to dom spale. Uratowałam co się dało ale za bardzo się tym nie najedliśmy więc siedzę tak niedojedzona i zła.

Lilith jak Cię tak energia na sprzątanie wzięła to może wpadniesz do mnie i mi pomożesz.? Może we dwie będzie nam raźniej.
Juz teraz to mam lenia bo usiadlam i toyalnie mnie zmulilo

Ola własnie w szpitalu od znajomych słyszałam ze to jeden z pierwszych objawów, tak jak u dziecka które ciągle pociera nos może wskazywać na owsiki!

Nova no to mamy to sama spokojnie ja własnie też pisałam teraz do lekarza bo mam leukocyty podwyższone do 500 a norma jest 10 i erytrocyty mam 25 a norma do 5 to jest jakies zapalenie albo grzybek,( już raz w ciąży miałam) a że nie ma mnie w mieście bo właśnie dojechałam do rodziców to lekarz napisał żebym bez recepty kupiła żurawie albo vitabutin i brać 3xdziennie. u mnie pewnie od lutki którą dopiero odstawiłam:)

Ola, mnie boli kosc ogonowa a nie udowa, koniec kregoslupa a czasem promieniuje na prawy posladek. Mozna to podciagnac pod bol miednicy, ucisniety jakis nerw czy coś. Ale juz i tak odpuscilo.

Ja dzis bez energii. Siedze caly czas w domu dzis.

Chyba bym zwariowała gdybym liczyła ruchy dziecka z kartką i zegarkiem w ręku. :confused: Co za stres. Mnie bardziej zastanawia sposób poruszania. Teraz to bardziej przeciąganie, rozpychanie, czkawka ale 1 czy 2 dziennie to jest taki pojedynczy gwałtowny ruch, takie szarpnięcie jakby :confused:

A co do pasożytów w dzisiejszych czasach to często się zdarza, tylko wtedy to trzeba odrobaczyć całą rodzinę. Większość żyje z nimi i nawet o tym nie wie. :baffled:

Novaspace trzymam kciuki, żeby jednak złe wyniki nie okazały się czymś poważnym.
Magda takiego braku informacji to ja boję się najbardziej. Mam nadzieję, że Twoja lekarka już do Ciebie zajrzała i wszystko wyjaśniła.
Bozienka czy rodzina dowiozła Ci jakieś "czasoumilacze"? ;-) ;)
Lilith jak wszystko równiutko poukładane :-) :) Sporo masz ubranek. :blink:

Ja dzisiaj z nudów chodzę i sprzątam. TŻ miał być ok 17 ale się pokomplikowało i nie wiadomo czy wróci do 20, ech :baffled:

Betinna mój właśnie kopie i szaleje w brzuchu aż podskakuje jak nigdy .zmianil pozycje pupę miał od kilku tyg po prawej str teraz ma po lewej tak wariowal ze stronami się zamienił .kurcze czy w moim tyg tak może być?

reklama
Może tylko Ci się wydaje, że się przekręcił, nie wiem czy w 38 jeszcze takie akrobacje są możliwe? :confused:
Jeżeli ruchy są dla Ciebie niepokojące to jedź na IP, lepiej sprawdzić niż się denerwować

Do góry