LilithGoth
Fanka BB :)
Posprzatalam....nawet ciuszki od nowa poukladalam...nie wiem.co mnie dzisiaj wzielo....dalej boli biodro i ciagle boli mnie cos w.boku momentami az za bardzo ale do przezycia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz teraz to mam lenia bo usiadlam i toyalnie mnie zmuliloA ja dzisiaj po raz drugi obiad spaliłam. Nie wiem co się ze mną dzieje normalnie najprostsze czynności mnie przerastają. Jak tak dalej pójdzie to dom spale. Uratowałam co się dało ale za bardzo się tym nie najedliśmy więc siedzę tak niedojedzona i zła.
Lilith jak Cię tak energia na sprzątanie wzięła to może wpadniesz do mnie i mi pomożesz.? Może we dwie będzie nam raźniej.