reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Ola mój nie mlaska ale zdarza mu się chrapac ale wtedy szturcham go i kladzie się na bok i przestaje :) za to mój starszy syn 9 lat właśnie tak ma ale jakoś nie przukladalam wagi do tego.. może powinnam się zaglebic bardziej w ten temat :eek:

reklama
Ale mam dzisiaj nerwowy dzien, wszystko mnie wkurza co za tym idzie jak Ania zla to zabiera sie za generalne porządki. Do tego ciagle mnie to biodro boli i strzyka mnie w lewym boku.... :(

Napisalam posta i go nie ma wrrr

Mam dzisiaj strasznie nerwowy dzien...wszystko mnie wkurza...a jak jestem zla to zabieram sie za porządki...do tego ciagle nawala mnie to biodro i strzyka mnie w lewym boku. A moj apetyt dzisiaj to jakas masakra co chwile cos wcinam....a teraz robie spagetti i obawiam sie ze zjem wszystko

Tez mam ta karte ruchow od 3o tygodnia. Zazwyczaj do 1o.oo wstawiam x a potem i tak obserwuje...

Mi kosc ogonowa odpuscila, chwilami promieniowalo w strone posladka. Bol byl gwaltowny, klujacy i krotki. Teraz Mały uciska zoladek i pecherz...

Hej Dziewczyny

Do mnie właśnie dzwoniła lekarka ze mam bardzo zle wyniki krwi i mam sie do niej dzisiaj jak najszybciej zgłosić

Cos z leukocytami, nie wiem o co chodzi ale nie wyglada to dobrze
Trzymajcie kciuki by nie było aż tak zle :-(

Nova, trzymam kciuki! Na pewno Cie straszy niepotrzebnie! Niektorzy lekarze tak maja... My teraz nawet nie mozemy miec idealnych wynikow, bo lokator z brzucha jest na naszym utrzymaniu przeciez!

Kati mój chrapie i przy okazji mlaska i jak mu zacisne te usta to tez przestaje na jakis czas. Mysle, ze tez powinnas jakos syna sprawdzic, moze rzeczywiscie to jakies robaki, dzieci latwo nabawiaja sie pasozytow. Ja pracuje w zlobku wiec moze swojemu mezowi cos przynioslam ze żłoba :> trudno stwierdzic, ale to wedlug mnie nie jest normalne, tak jak zgrzytanie zebami przez sen.

Lilith zamiast sprzatac zjedz sobie czekoczekoczekolade na poprawe nastroju :)

PaniAg bol kosci udowej to tez dolegliwosc ciazowa? Bo tez mnie pobolewa od czasu do czasu, ale myslalam, ze jakos zle spalam czy cos.

Novaspace pozazdroscic lekarki, ktora informuje o zlych wynikach. Ale spokojnie, pewnie przepisze jakies witaminki i bedzie git :)

Hej dziewczyny :-)

U mnie.wielka niewiadoma. Po nocy ból był deczko lżejszy,ale teraz znowu jakaś masakra. Najgorsze jest to,że tutaj ci chwila inny lekarz. Nic o mnie nie wiedzą. Nie racza nawet do karty zajrzeć. Jedna wymyśliła,że to na pewno spojenie,a drugi ze zrosty. Jasne...pół ciąży leżałam z Marcelem z powodu rozejscia spojenia i wiem jak boli...wkurza mnie,że mnie nie słuchają. Z góry zakładają że jest ok,bo dziecko ma się dobrze. Jak im mówię,że kiedy dziecko zacznie mieć się źle,albo ja krwotoku dostanę, to będzie za późno,wtedy milczą. Ponoć moja lekarz gdzieś krąży i ma do mnie zajrzeć. Musze z nią pogadać,bo tak.to nie wiem nic i czuje się jak idiotka.

reklama
Magda jak długo będą czekać z cc? Mówili coś? A jak z waga Theo. Badz dobrej myśli, jak intuicyjnie będziesz coś czuła to postaw tych lekarzy do pionu. Wkońcu to oni dla nas są a nie my dla nich. Trzymam kciuki :)

Ola muszę to sprawdzić, w sumie starszy syn od zawsze tak przez sen pomlaskiwal.. Kurcze pasożyty jak to okropnie brzmi :eek:

Do góry