reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Ja to teraz przy byle czym wpadam w panikę ze stresu więc jestem słabym doradcą, tym bardziej, że nie mam doświadczenia. :-( :( Obserwuj i jak ciągle będzie niepokojąco to jedź i nie zwlekaj

Natka ją mam tak samo, od 2 dni mam okropne wirzgania wypychania takie gwałtowne i trwają po parę godz później chwilą przerwy i znowu to samo jak jutro tak będzie to idę na ktg

kati moze poprostu tak ma yc . bozenki bobo tez bylmega aktywny pod koniec ciazy i czytalam ze niektore dzieci sa spokojne przed porodem inne odwrotnie.wiec nie pojechalam na ip bo co prawda ruchy sa mocne ale nie przypominaja szarpania i nerwowych ruchow wiec chyba jest oki. a u ciebie jest takjak ja pisze?? daj znac jak po ktg ja mam wizyte w srode wiec poki co czekam

Bettina jednak to mozliwe ze zmuenil strony bo postanowil wrocic na prawa strone bo myslalam ze mi skora peknie tak sie wypinal przy zmianie pozycji;)

kati dodam ze wczorajbyl mega spokojny a dzis od rana po pare godz szalenstwo takjak u Cb ,teraz chyba zasnol bo sporadycznie puka w brzuszku

Pobrali mi ponownie krew, jutro popołudniu wyniki

Moj maz odebrał jej telefon i zamiast leukocyty mam mały poziom trombocytow. Przez niego sie wystraszyłam, ale dzwoniła jak był w pracy bo do mnie ponoć nie mogła sie dodzwonić
Mam bardzo niski poziom żelaza i płytek krwi- ktore sa niskie albo przez niedobór żelaza albo cos z wątroba. Celuje ze to pierwsze, muszę brać tylko samo żelazo, narazie brałam suplement. A po wynikach dowiem sie co dalej

Szczerze to ona nigdy nie siała paniki, dlatego teraz mnie zdenerwowała...
Mam nadzieje ze bedzie ok...

Natka potwierdzam z tą zmianą strony, moja też tak się przekręca wokół własnej osi, od dwóch dni nóżki widzę dosłownie po prawej stronie jak wciska między żebra a moją skórę hehe tak co kilka dni widziałam zmianę:)

Nova czyli tragedii nie ma i da się podleczyć:) no to ładnie łykaj leki:) jeszcze troszkę Ci zostało:)

Dzięki demolka

34 dni dokładnie :-)
Mysle ze i maz i lekarka niepotrzebnie mnie nastraszyli, wyjaśni sie jutro, narazie sie nie nakręcam

reklama
Do góry