reklama
Bettina2701
Fanka BB :)
Ja to teraz przy byle czym wpadam w panikę ze stresu więc jestem słabym doradcą, tym bardziej, że nie mam doświadczenia. Obserwuj i jak ciągle będzie niepokojąco to jedź i nie zwlekaj
kati29
Natka ją mam tak samo, od 2 dni mam okropne wirzgania wypychania takie gwałtowne i trwają po parę godz później chwilą przerwy i znowu to samo jak jutro tak będzie to idę na ktg
kati29
Natka jak długo tak intensywnie kopie u mnie wczoraj praltycznie bez przerwy od 18 do 24 rano znów to samo, teraz jest spokojniejsza
NowaNatka
kati moze poprostu tak ma yc . bozenki bobo tez bylmega aktywny pod koniec ciazy i czytalam ze niektore dzieci sa spokojne przed porodem inne odwrotnie.wiec nie pojechalam na ip bo co prawda ruchy sa mocne ale nie przypominaja szarpania i nerwowych ruchow wiec chyba jest oki. a u ciebie jest takjak ja pisze?? daj znac jak po ktg ja mam wizyte w srode wiec poki co czekam
Bettina jednak to mozliwe ze zmuenil strony bo postanowil wrocic na prawa strone bo myslalam ze mi skora peknie tak sie wypinal przy zmianie pozycji
Bettina jednak to mozliwe ze zmuenil strony bo postanowil wrocic na prawa strone bo myslalam ze mi skora peknie tak sie wypinal przy zmianie pozycji
novaspace
Pobrali mi ponownie krew, jutro popołudniu wyniki
Moj maz odebrał jej telefon i zamiast leukocyty mam mały poziom trombocytow. Przez niego sie wystraszyłam, ale dzwoniła jak był w pracy bo do mnie ponoć nie mogła sie dodzwonić
Mam bardzo niski poziom żelaza i płytek krwi- ktore sa niskie albo przez niedobór żelaza albo cos z wątroba. Celuje ze to pierwsze, muszę brać tylko samo żelazo, narazie brałam suplement. A po wynikach dowiem sie co dalej
Szczerze to ona nigdy nie siała paniki, dlatego teraz mnie zdenerwowała...
Mam nadzieje ze bedzie ok...
Moj maz odebrał jej telefon i zamiast leukocyty mam mały poziom trombocytow. Przez niego sie wystraszyłam, ale dzwoniła jak był w pracy bo do mnie ponoć nie mogła sie dodzwonić
Mam bardzo niski poziom żelaza i płytek krwi- ktore sa niskie albo przez niedobór żelaza albo cos z wątroba. Celuje ze to pierwsze, muszę brać tylko samo żelazo, narazie brałam suplement. A po wynikach dowiem sie co dalej
Szczerze to ona nigdy nie siała paniki, dlatego teraz mnie zdenerwowała...
Mam nadzieje ze bedzie ok...
Natka potwierdzam z tą zmianą strony, moja też tak się przekręca wokół własnej osi, od dwóch dni nóżki widzę dosłownie po prawej stronie jak wciska między żebra a moją skórę hehe tak co kilka dni widziałam zmianę
Nova czyli tragedii nie ma i da się podleczyć no to ładnie łykaj leki jeszcze troszkę Ci zostało
Nova czyli tragedii nie ma i da się podleczyć no to ładnie łykaj leki jeszcze troszkę Ci zostało
reklama