reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

U mnie tez przez ostatnie dni jest bardzo aktywny, Nova moze nasze szkraby czuja ze za te trzydziesci pare dni wyjda hehe..... mi zostalo 36 dni w sumie nie liczac juz dzisiaj to 35 :p

reklama
Ja nie wiem,ale nie mam czasu na nic w tym szpitalu. Ciągle coś...nie mam kiedy Was czytać!

Piszę,bo była moja lekarz. Mam niczym się nie martwić. Ona wie wszystko i czuwa nade mną. Liczą się tylko jej zalecenia. Jak ktoś mi coś złego powie,to mam pytać czy to jej wytyczne. Jej plan jest taki,że mam leżeć i odpoczywać,aby sprwdzic czy to coś pomoże. Ona wie doskonale,że ja w domu nie poleże. Jeśli to niby spojenie,czy zrosty,to powinno być lepiej za kilka dni. Najgorsze,że ból nie mija po silnych lekach przeciwbólowych. To ja martwi i przez to podadzą mi sterydy,bowiem na pewno nie będziemy czekać do tego 5 lutego. Max dwa tygodnie,ale to tylko jeśli ból ustanie. Jak nie to będą ciąć.

Jestem spokojniejsza. Juz wiem,że bez jej zgody nic nikt nie zrobi,a ona zna mnie doskonale. Mam nadzieje,ze dotrwamy te 2 tygodnie :-)

mój wczoraj też był leniuszek, ale dziś już szalał :) ale tłumacze sobie to tak, że przecież dorośli ludzie też mają bardziej lub mniej aktywne dni :) :)

madziu to dobrze ze wkoncu wiesz co i jak.wiem ze co lekarz to opinia bo jak ja lezalam to kazdy gin co przyszedl to gadal inaczej .

olu masz racje ,moze maluszki intensywnymi ruchami probuja wkrecic sie w kanal;p
no i brzusio pobolewa mnie po bokach

Moja też kopie raz z prawej raz z lewej chociaż z prawej częściej, główkę to czuję na pęcherzu:):)a rączki w okolicy jajników. (nawet nie chce wiedzieć jak ona to robi:rofl:.)

Magda trzymaj się tam cieplutko i korzystaj z odpoczynku puki możesz bo za niedługo dojdzie ci kolejny słodki obowiązek:)
Ja zjadłam domową pizze (zrobioną wspólnie z mężem żebym już niczego nie spaliła:):)) i czuję że chyba za dużo wciągnęłam. Późna obfita kolacja + ciąża ehh zgaga murowana w nocy:) Chyba się dzisiaj po północy położę.

ugadalam juz wszystko z lekarzem :-) w niedziele rozmowa z anastezjiologiem zakwalifikowanie do operacji w poniedziałek o 6 rano zaczynają się przygotowania czyli golenie lewatywe kąpiel po tym zostaje przewieziona na salę i czekam na anastezjiologa przychodzi robi znieczulenie dzwonią po lekarza i zaczyna się cięcie :-) a więc gdzieś po godzinie 8 Alex powinien już być z nami :-D

reklama
ugadalam juz wszystko z lekarzem :-) w niedziele rozmowa z anastezjiologiem zakwalifikowanie do operacji w poniedziałek o 6 rano zaczynają się przygotowania czyli golenie lewatywe kąpiel po tym zostaje przewieziona na salę i czekam na anastezjiologa przychodzi robi znieczulenie dzwonią po lekarza i zaczyna się cięcie :-) a więc gdzieś po godzinie 8 Alex powinien już być z nami :-D
Super jeszcze tylko weekend i bedziesz tulic synka :)

Do góry