reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Kochane ja mam za sobą kolejny ciężki dzień. Wizyta rano,potem po południu. Pomiędzy tym musiałam synka do szkoły dostarczyć. Wróciłam ok 18 i padlam dosłownie.
Jutro mam jeszcze usg i ktg,więc będzie więcej wieści. Dziś najważniejsze było to,że mój lekarz z mojego miasta ustalił na 7 stycznia usg takie dokładne. Dopochwowe i przezbrzuszne. Będzie oceniał czy łożysko przyrasta ( miałam acreete w zeszłej ciąży) i jak ma się blizna po 4 cc. Jeśli będzie zagrożenie,to podejmie decyzję o cięciu na już. To będzie koniec 35tc. Jeśli będzie ok,to powie ile możemy czekać. Także taki jest plan.
Ja jestem przerażona. Ledwo Święta miną,a tu mogę już rodzic...ehhh.....
Dziękuję kochane za troskę. Jutro powiem Wam ile Theo waży i jakie są dalsze wieści :-)
Jutro mam jeszcze usg i ktg,więc będzie więcej wieści. Dziś najważniejsze było to,że mój lekarz z mojego miasta ustalił na 7 stycznia usg takie dokładne. Dopochwowe i przezbrzuszne. Będzie oceniał czy łożysko przyrasta ( miałam acreete w zeszłej ciąży) i jak ma się blizna po 4 cc. Jeśli będzie zagrożenie,to podejmie decyzję o cięciu na już. To będzie koniec 35tc. Jeśli będzie ok,to powie ile możemy czekać. Także taki jest plan.
Ja jestem przerażona. Ledwo Święta miną,a tu mogę już rodzic...ehhh.....
Dziękuję kochane za troskę. Jutro powiem Wam ile Theo waży i jakie są dalsze wieści :-)
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Ahhhh....zapomniałam. Wczoraj w Cardiff wszystko ok. Pobrali krew na badania. Sprawdzali przepływy. Za trzy tygodnie kolejna wizyta. Będą dokładnie wszystko mierzyć i ważyć :-)
Magda - dzięki że znalazłaś chwilę czasu i się odezwałaś :-) z tego co piszesz to dobrze się wszystko układa. Oby tak dalej i jak najdłużej. A że nastawiają cie na cesarkę wcześniej mnie nie dziwi, u mnie przy trzeciej już lekarz zaznacza, że ryzyko jest jednak znacznie większe niż wcześniej , a co dopiero przy 5. Wydaje mi się jednak, że będą ten termin nie raz przekładać :-)
Bettina2701
Fanka BB :)
Magda super, że się odezwałaś w końcu Cieszę się, że póki co wszystko jest pod kontrolą i panują nad sytuacją. Trzymam kciuki za jutrzejsze badania.
Dzisiaj na szkole rodzenia położna poleciła żel Hexatiab aby szybciej goiło się krocze po porodzie. Powiem szczerze, że nigdzie ta nazwa mi się nie przewinęła przez tyle informacji co przewertowałam w necie, pierwszy raz słyszałam o tym. Znacie ten produkt?
Dzisiaj na szkole rodzenia położna poleciła żel Hexatiab aby szybciej goiło się krocze po porodzie. Powiem szczerze, że nigdzie ta nazwa mi się nie przewinęła przez tyle informacji co przewertowałam w necie, pierwszy raz słyszałam o tym. Znacie ten produkt?
Ostatnia edycja:
novaspace
Magda póki co cieszę sie z dobrych wieść
Betina niestety nie pomogę, bo nie rodziłam i nie bede rodzic naturalnie. Ale przypomniałaś mi ze muszę sie zaopatrzyć w maść na blizny
Dzis jest wyspana, zbieram sie szykować córce śniadanie
Miłego dnia Wszystkim
Betina niestety nie pomogę, bo nie rodziłam i nie bede rodzic naturalnie. Ale przypomniałaś mi ze muszę sie zaopatrzyć w maść na blizny
Dzis jest wyspana, zbieram sie szykować córce śniadanie
Miłego dnia Wszystkim
Carolajna32
Bozienka24
Magda nie mogło być inaczej :-) za dzisiejsze usg i ktg zaciskam mocno kciuki :-)
reklama
Magda dobrze że tak chuchają,dmuchają bo i Ty się pewnie czujesz bezpieczniej i wiesz na czym stoisz. Czyli rozumiemy że pod koniec grudnia musisz już mieć wszystko w razie "W" dopiete na ostatni guzik. Czekamy na info i wagę Theo)
Nova dobrze że chociaż Ty wyspana mnie te sny zamęczą, czuję się jakbym pól nocy biegała hehe
Carola co tam u Ciebie coś ucichłaś ostatnio, jak odpoczywanie?
Bozienka coś się z Zusem ruszyło bo nie wiem czy nie przeoczyłam, a może Ci z odsetkami wypłacili i szalejesz na zakupach;-)
Nova dobrze że chociaż Ty wyspana mnie te sny zamęczą, czuję się jakbym pól nocy biegała hehe
Carola co tam u Ciebie coś ucichłaś ostatnio, jak odpoczywanie?
Bozienka coś się z Zusem ruszyło bo nie wiem czy nie przeoczyłam, a może Ci z odsetkami wypłacili i szalejesz na zakupach;-)