reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Witajcie dziewczyny, skoro już się do Was wprosiłam to może ze dwa słowa o mnie. Termin tak jak już pisałam to 17 luty, w domu mam pięcioletnią dziewczynką i teraz czekamy na siostrę:-D. Córcia właśnie ospę przechodzi:wściekła/y:. Od września poszła do zerówki i domyślałam się że zacznie przynosić jakieś choróbska bo wcześniej nie chodziła do przedszkola.

reklama
Magmich witaj:-):-)
u mnie dzien ponury jakos nie mam ochoty na nic :eek:

Madziu czekamy na wiesci

cos ostatnio tu cisza sie zrobila

zauwazylam ze pogorsxyl mi sie wzrok ostatnio mam mala wade - 0.75
chetnie bym poszla do optyka zbadac wrok i dobrac ewetualnie inne okulary .ale czy w ciazy optyk wchodzi w gre? kurcze wiecie ze nawet prywatnie dlugo do okuisty sie czeka predzej urodze niz sie distane takie kolejki

Magmich - witaj :-) moja starsza w tym roku poszła do przedszkola i tak jak wcześniej nie chorowała, tak teraz infekcje nas nie opuszczają. Choć ostatnio (odpukać) jest już lepiej. Czego i Wam życzę :-)

Nowa - zawsze możesz skorzystać z darmowej porady optyka w jakimś salonie optycznym. Ewentualnie dowiedzieć się o termin na NFZ - może będziesz miała trochę szczęścia. A co do badań znalazłam coś takiego Badania okulistyczne u kobiet w ciąży | CMP Okulistyka

Magda - daj znać choć w dwóch słowach co u Ciebie

Dziewczyny - gdzie jesteście?

Witam i ja
mąż w domu jeszcze więc czasu na wszystko brak hehe
Magmich witaj rozgość się, z nami raźniej, dziewczyny służą zawsze radą a i wyżalić jak trzeba to się można. Ospa w domu nic miłego hehe mam nadzieję ze Ty przechodziłaś i nic Ci i brzuszkowi nie grozi:)

Natka mi też coś wzrok szwankuje ale chyba pójde do optyka ze sprzętem żeby mi dobrał okulary bo jakoś zakrapianiai innych badań teraz się boję :)

Nova to widzę że te nasze dziewuszki baardzo ruchliwe, ale ja mam prywatnego uspakajacza, jak już mnie brzuch boli od Alicji wygibusów to mąż przykłada rękę i ją uspokaja, no normalnie uspokajacz hehe

Magda mam nadzieję ze Twoje milczenie nie oznacza nic ... czekamy na informację a wiesz że z ciężarnymi lepiej nie zadzierać:-)

A gdzie reszta ciężarnych? Carola, Aschlee Bozienka Bettina o Choco i Kr0pek dawno się nie odzywały Jadźka Zuzanka? gdzie Wy a niektóre to już wogóle przepadły!!!

Demollka2 wg mojej mamy ospę przeszłam mając coś koło pięciu lat, ale dzisiaj to już wogóle masakra mała dostała biegunki, prawdopodobnie po syropie i dopadło ją przeziębienie. Kaszle kropnie. Mąż zakatarzony a mnie gardło boli. Wrrr....już mam dość a trzeba wszystko ogarnąć.
NowaNatka nie wiem jak to jest u Ciebie ale mój mąż na prywatną wizytę u okulisty w październiku czekał może z jakieś dziesięć dni.

NowaNatka nie chcesz wiedzieć jaką ja mam wadę wzroku. W ciąży do tego wzrok mi się szybciej psuje :/ Od dawna myślę o korekcie laserowej. Ja poczekałabym z wizytą, po porodzie, aż hormony się troszkę uspokoją

Ja mam dzisiaj spokojny dzień, córka śpi, ja ogarnęłam obiad, jeszcze ciasto upiekłam i siedze teraz na necie

magmich podobno im wcześniej dziecko ospę przechodzi, tym łagodniej.
Współczuję Ci, najgorzej jak dziecko choruje, dużo zdrówka dla niej

Bożenka, Choco, Magda co u Was, gdzie się ukrywacie??

reklama
Jestem i ja.
Byliśmy dzisiaj na usg, napisałam już w wątku wizytowym co i jak.

Martwi mnie, że Magda nic nie pisze, mam nadzieję, że z nią i dzieciaczkiem wszystko dobrze :-(

Do góry