reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Ja tez nie lubię głaskania i sama tez nie czuje takiej potrzeby by głaskać inne ciężarne, bo powiedzcie mi po co?
Cisza tu, mam nadzieje ze u dziewczyn ok, napiszcie chociaż dwa słowa
U mnie ok, pogoda okropna, jutro zaczyna sie grudzień, fajnie bo to miesiac który pewnie minie błyskawicznie :-))
Dobrej nocki Wszystkim, ja zbieram sie do łożka :-)

Kurczę przepraszam dziewczyny, ale dopiero oswajam się z forum...ale napisałam posta z laptopa normalnie mi go wyświetliło na forum - odświeżam stronę a tu go nie ma.....sprawdzam przez phona a tam jest.... no i widziałam posta od ZUZANKI - a teraz też go nie ma:szok:

Czy ja może coś włączyłam przez przypadek czy co:baffled:

O dziwo posty się pojawiły:eek:

_zuzanka współczuje samopoczucia i ciężkiego dnia...jednak jak brzuszek pobolewa to może odpocznij trochę i spróbuj się rozluźnić trochę - jutro będzie napewno lepiej;-)

A ja chyba już mam ogromny brzuch bo mnie pan w kolejce przepuścił w biedronce. :-D I jeszcze był zniesmaczony, mówił, że za czasów jak jego żona była w ciąży to jakoś ludzie bardziej dbali o te ciężarne a teraz to aż wstyd.
Miło, że mnie puścił bo już byłam 1,5 godz poza domem i brzuch mnie bolał :-(

Teraz boli mnie cała skóra na brzuchu, od wczoraj dziecię tak się rozpycha, że aż szok :szok:

Witam wieczorem, mnie głaskanie brzucha nie przeszkadza oczywiście jeśli robią to osoby bardzo mi bliskie np. siostra, bliska koleżanka czy teściowa -bo w sumie to tylko im się zdarzyło mnie pogłaskać po brzuchu. O mężu i chłopcach nie wspominam bo oni to robią stale :happy: . Jutro mam wolne i będę spać do 10 :-) mąż już oznajmił że nie mam rano wstawać on pojedzie do pracy troszkę później i zawiezie chłopców do szkoły ;-)
Moje samopoczucie było dzisiaj do du.. ale to że względu na pogodę, masakra była wiało i padało i tak cały dzień :baffled:

Tymek dokazuje coraz mocniej :rofl2: no i zgaga mnie dopadła :no:

Ja mam dziś paskudny dzień. Bardzo się stresuje jutrzejszą wizyta. Nie potrafię skupić się na niczym i stąd moja nieobecność. Jutro mam nadzieję mi przejdzie.

Spijcie dobrze kochane :tak:

reklama
Do góry