reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Ja tez nie lubię głaskania i sama tez nie czuje takiej potrzeby by głaskać inne ciężarne, bo powiedzcie mi po co?
Cisza tu, mam nadzieje ze u dziewczyn ok, napiszcie chociaż dwa słowa
U mnie ok, pogoda okropna, jutro zaczyna sie grudzień, fajnie bo to miesiac który pewnie minie błyskawicznie :-))
Dobrej nocki Wszystkim, ja zbieram sie do łożka :-)

Kurczę przepraszam dziewczyny, ale dopiero oswajam się z forum...ale napisałam posta z laptopa normalnie mi go wyświetliło na forum - odświeżam stronę a tu go nie ma.....sprawdzam przez phona a tam jest.... no i widziałam posta od ZUZANKI - a teraz też go nie ma:szok:

Czy ja może coś włączyłam przez przypadek czy co:baffled:

O dziwo posty się pojawiły:eek:

_zuzanka współczuje samopoczucia i ciężkiego dnia...jednak jak brzuszek pobolewa to może odpocznij trochę i spróbuj się rozluźnić trochę - jutro będzie napewno lepiej;-)

A ja chyba już mam ogromny brzuch bo mnie pan w kolejce przepuścił w biedronce. :-D I jeszcze był zniesmaczony, mówił, że za czasów jak jego żona była w ciąży to jakoś ludzie bardziej dbali o te ciężarne a teraz to aż wstyd.
Miło, że mnie puścił bo już byłam 1,5 godz poza domem i brzuch mnie bolał :-(

Teraz boli mnie cała skóra na brzuchu, od wczoraj dziecię tak się rozpycha, że aż szok :szok:

Witam wieczorem, mnie głaskanie brzucha nie przeszkadza oczywiście jeśli robią to osoby bardzo mi bliskie np. siostra, bliska koleżanka czy teściowa -bo w sumie to tylko im się zdarzyło mnie pogłaskać po brzuchu. O mężu i chłopcach nie wspominam bo oni to robią stale :happy: . Jutro mam wolne i będę spać do 10 :-) mąż już oznajmił że nie mam rano wstawać on pojedzie do pracy troszkę później i zawiezie chłopców do szkoły ;-)
Moje samopoczucie było dzisiaj do du.. ale to że względu na pogodę, masakra była wiało i padało i tak cały dzień :baffled:

Tymek dokazuje coraz mocniej :rofl2: no i zgaga mnie dopadła :no:

Ja mam dziś paskudny dzień. Bardzo się stresuje jutrzejszą wizyta. Nie potrafię skupić się na niczym i stąd moja nieobecność. Jutro mam nadzieję mi przejdzie.

Spijcie dobrze kochane :tak:

reklama
Do góry