reklama
novaspace
Fanka BB :)
Ja tez nie lubię głaskania i sama tez nie czuje takiej potrzeby by głaskać inne ciężarne, bo powiedzcie mi po co?
Cisza tu, mam nadzieje ze u dziewczyn ok, napiszcie chociaż dwa słowa
U mnie ok, pogoda okropna, jutro zaczyna sie grudzień, fajnie bo to miesiac który pewnie minie błyskawicznie :-))
Dobrej nocki Wszystkim, ja zbieram sie do łożka :-)
Cisza tu, mam nadzieje ze u dziewczyn ok, napiszcie chociaż dwa słowa
U mnie ok, pogoda okropna, jutro zaczyna sie grudzień, fajnie bo to miesiac który pewnie minie błyskawicznie :-))
Dobrej nocki Wszystkim, ja zbieram sie do łożka :-)
Kurczę przepraszam dziewczyny, ale dopiero oswajam się z forum...ale napisałam posta z laptopa normalnie mi go wyświetliło na forum - odświeżam stronę a tu go nie ma.....sprawdzam przez phona a tam jest.... no i widziałam posta od ZUZANKI - a teraz też go nie ma
Czy ja może coś włączyłam przez przypadek czy co
Czy ja może coś włączyłam przez przypadek czy co
Bettina2701
A ja chyba już mam ogromny brzuch bo mnie pan w kolejce przepuścił w biedronce. I jeszcze był zniesmaczony, mówił, że za czasów jak jego żona była w ciąży to jakoś ludzie bardziej dbali o te ciężarne a teraz to aż wstyd.
Miło, że mnie puścił bo już byłam 1,5 godz poza domem i brzuch mnie bolał :-(
Teraz boli mnie cała skóra na brzuchu, od wczoraj dziecię tak się rozpycha, że aż szok
Miło, że mnie puścił bo już byłam 1,5 godz poza domem i brzuch mnie bolał :-(
Teraz boli mnie cała skóra na brzuchu, od wczoraj dziecię tak się rozpycha, że aż szok
NovaNatka ja swój wczoraj mierzyłam i równe 100 cm-gdy byłam w pierwszej ciąży to brzuszek w 9 msc miałam taki jak teraz, więc zależy chyba od idywidualnych parametrów
Satin moj tez rowno 100cm, NovaNatka I tez mam wrazenie ze wogole sie nie zmienia od 3 tygodni
anit80
Witam wieczorem, mnie głaskanie brzucha nie przeszkadza oczywiście jeśli robią to osoby bardzo mi bliskie np. siostra, bliska koleżanka czy teściowa -bo w sumie to tylko im się zdarzyło mnie pogłaskać po brzuchu. O mężu i chłopcach nie wspominam bo oni to robią stale . Jutro mam wolne i będę spać do 10 :-) mąż już oznajmił że nie mam rano wstawać on pojedzie do pracy troszkę później i zawiezie chłopców do szkoły ;-)
Moje samopoczucie było dzisiaj do du.. ale to że względu na pogodę, masakra była wiało i padało i tak cały dzień
Tymek dokazuje coraz mocniej no i zgaga mnie dopadła
Moje samopoczucie było dzisiaj do du.. ale to że względu na pogodę, masakra była wiało i padało i tak cały dzień
Tymek dokazuje coraz mocniej no i zgaga mnie dopadła
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Ja mam dziś paskudny dzień. Bardzo się stresuje jutrzejszą wizyta. Nie potrafię skupić się na niczym i stąd moja nieobecność. Jutro mam nadzieję mi przejdzie.
Spijcie dobrze kochane
Spijcie dobrze kochane
reklama
anit80
Ja mam dziś paskudny dzień. Bardzo się stresuje jutrzejszą wizyta. Nie potrafię skupić się na niczym i stąd moja nieobecność. Jutro mam nadzieję mi przejdzie.
Spijcie dobrze kochane
Madzia kciuki trzymamy za Ciebie i Theo.