reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Cześć Wam:tak:

Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do Waszego grona, termin mam na 11 lutego...

Przyznam, że czytam Was od dłuższego czasu, ale zawsze nie miałam natchnienia dołączyć się...

Zauważyłam, że jak postanowiłam się przyłączyć zapanowała tu cisza:tak:

Pozdrawiam wszystkie lutóweczki:-)

Satin witaj,
Weekend jest więc spokojniej ;)

Cześć Wam:tak:

Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do Waszego grona, termin mam na 11 lutego...

Przyznam, że czytam Was od dłuższego czasu, ale zawsze nie miałam natchnienia dołączyć się...

Zauważyłam, że jak postanowiłam się przyłączyć zapanowała tu cisza:tak:

Pozdrawiam wszystkie lutóweczki:-)

Witamy w gronie lutówek. :-) rozgość się

Chociaż nasza drużyna przegrała mężuś wrócił z meczu w dobrym humorze. Dobrze mu zrobił męski wypad. On raczej z tych co tylko z nami wychodzi więc się ciesze ze pojechał z kolegami.

Tymuś kopie coraz mocniej :-) mój 8 letni synek nie może się doczekać kiedy braciszek się urodzi. Ciągle pyta jaki on będzie, czy duży, czy będzie płakał, co będzie jadł, czy będzie mógł go kąpać ze mną a jak jesteśmy w jakimkolwiek sklepie to zawsze wybiera coś dla Tymka :-) .

Dzień dobry, dziewczyny troszkę jestem zmartwiona bo ostatnio mam dość obfite upławy. Może to nie dosłownie upławy tylko wodnista wydzielina, bez zapachu. A do tego dzisiaj w miarę spałam a czuje się taka połamana i zmęczona jakby mnie walec przejechał :-(
Ostatnio nachodzą mnie myśli ze dużo wcześniej pojadę na porodówkę, chyba już najwyższy czas zrezygnować z pracy.

Hej dziewczyny,
Jak nastroje na początku tygodnia? U mnie jako tako - też jestem połamana, ale to wina przede wszystkim dzieci, które oczywiście bez mamy spać nie chcą :-| a teraz zbieram się do lekarza, który teoretycznie będzie mi robił cięcie... Zobaczymy co powie :-)

Anit - co do wydzielin to u mnie to samo, ale czas jest taki że faktycznie, z czystym sumieniem mogłabyś zluzować z pracą ;-)

Walentyneczka - gratulacje dla synka :-)

Satin - witaj :-)

Cześć poweekendowo. :-)
Faktycznie spokojnie tu było. ;-)

Ja dzisiaj bardzo źle spałam. Bolała mnie bardzo miednica, jak leżałam na boku jednym lub drugim bardziej. Na plecach też nie mogę bo wtedy boli mnie krzyż. Bardzo się umęczyłam w nocy. :baffled:

hej .ja u Was ? bo ja weekend mialam ciezki hormony szalaly i bylam nie dozniesienia.Maluszek przez caly weekend byl bardzo aktywny a teraz leniuszek z niego.c
zekam na goscidzis z niechecia bomecza mnie mdlosci:baffled:

reklama
Nowa nie lepiej zadzwonić i odwołać wizytę niż się męczyć? Nie chciałabym iść w gościnę wiedząc, że jestem akurat nie mile widziana. To się da wyczuć :(

Do góry