reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Caro juz goscie pojechali .na szczescie siedzieli tylko 2 h ale kolezanka zdazyla miedzy czasie 3 razy poglaskac brzuszek.jestem zniesmaczona ja jej nie glaskalam jak pare miesiecy temu byla w ciazy:eek:ehh

reklama
Witam wieczornie;-)

Kurczę ale tu cicho-jakoś:szok:

U mnie dzionek minął szybko-teraz już odpoczywam w łóżeczku i delektuję się kopniaczkami;-)

Co do głaskania brzuszka-powiem Wam szczerze, że nigdy nie pozwoliłam sobie na to, aby jakieś znajome głaskać i sama też nie chciałabym, aby ktoś to robił...chociaż przyznam, iż ostatnio jak byłam u fryzjera to jakaś kosmetyczka mnie pogłaskała znienacka - czym wprawiła mnie w zakłopotanie...:eek:

Hallo Dziewczyny, gdzie jesteście?;-)

Z tym suwaczkiem tez sie ostatnio nameczylam.
Dziewczyny zauwazylam ze brzusio stanolnw miejscu I nie rosnie .powod do obaw czy nie koniecznie?
Skoro macica rosnie w gore to moze nie zawsze musi wyochac .od miesiaca mam obwod 101 cm w brzusiu I ani drgniee:happy:

Satin - nie wiem jak u innych, ale ja mam dziś tak fatalny dzień, że szkoda słów. Tzn. wizyta była nawet ok, ale dzieci marudne, mąż na nadgodzinach, miała wpaść siostra na trochę dłużej, ale ostatecznie miała tylko pół godziny, do tego sprawy bardziej służbowe zupełnie nie po mojej myśli, kilka drobnych spięć, których wolałabym uniknąć, a humor taki że tylko bym płakała... Ech... No podbrzusze boli tak, że ledwo chodzę :-| także ten... Nie marudzę więcej ;-)

reklama
NovaNatka ja swój wczoraj mierzyłam i równe 100 cm-gdy byłam w pierwszej ciąży to brzuszek w 9 msc miałam taki jak teraz, więc zależy chyba od idywidualnych parametrów:-D

Do góry