reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Witam,
U nas tak sobie, wczoraj zasnełam z bólem głowy obudziłam się też w nocy z bólem a teraz chłopaków wyszykowałam do szkoły zjadłam i leże w łóżku toralnie bez chumoru, weny na nic nie mam. Dobrze że córcia się kokosi bo wogule bym była załamana

Dzień dobry :-)

Ja muszę iść z Niką do lekarza. Coś jej dokuczają mocno migdałki od 2 tygodni. Nie mogę już dłużej czekać aż samo.przejdzie,bo mi się dziecko wykończy.

W środę jadę do Cardiff. Ciekawe co powie tamten lekarz na to wszystko. Strasznie się boję o to,czy Theo rośnie. Boję się, że znajdą coś gorszego...

Dziś mam dokładnie ten etap ciąży ,kiedy Kajunia odeszła. Smutno mi :-(

Boze a ja tylko wiem ze mam wizyte we czwartek ale o ktorej nie mam pojecia - jak zwykle ;)

Madzia prosze nam tutaj nie cudowac, zajac sie dziecmi, nie myslec tylko spokojnie czekac na wizyte :)

Jadzia na kazda z nas przychodzi taki moment ze humoru brak. Pobadz z nami troche a na pewno Ci sie poprawi :)

reklama
Do góry