reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Ja nie mam grupy w karcie jeszcze ostatnio mi mówił żebym znalazła i przyniosła to mi dołączy i nie będę musiała robić nowych badania mają 4 lata ;-) i mam nadzieje ze się nie zmieni ;-) bo bym musiała tatuaż na ręce zmieniać heheheh eh ;-)'

Witajcie poniedziałkowo.

Co do grupy krwi to u mnie też jest wpisana do karty ciąży moja i ojca dziecka ale lekarz mi mówił, że i tak trzeba mieć oryginał ze sobą do szpitala. hmm

Kupiłam pierwszą koszulę do szpitala, kompletnie nie wiem jakie brać rozmiary. Wzięłam większą i mam wrażenie, że jest ogromna ale do mniejszej to potem mógłby mi brzuch się swobodnie nie zmieścić. :confused2:

Czesc babeczki a mnie naszla w koncu wena zeby robic literki nad lozeczko Corci.Juz 6 godzin je robie....oby tylko efekt wyszedl taki jak bym chciala bo sie zdenerwuje :D

Jak chodzi o grupe krwi to tez mam w ksiazeczce wpisana

Ale to jak skoncze ;) mysle ze najpozniej na 18 powinnam sie wyrobic :D

Na razie wkleje wzor materialow z jakich beda robione i jedna literke ;)

Załączniki

• 1448290524719.jpg
    1448290524719.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 47
  • 1448290553670.jpg
    1448290553670.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 47
Witajcie poniedziałkowo.

Co do grupy krwi to u mnie też jest wpisana do karty ciąży moja i ojca dziecka ale lekarz mi mówił, że i tak trzeba mieć oryginał ze sobą do szpitala. hmm

Kupiłam pierwszą koszulę do szpitala, kompletnie nie wiem jakie brać rozmiary. Wzięłam większą i mam wrażenie, że jest ogromna ale do mniejszej to potem mógłby mi brzuch się swobodnie nie zmieścić. :confused2:

U mnie wpisana i podpięty oryginał. Oo.

reklama
Do góry