reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny ja sobie zdaję sprawę z powagi sytuacji. Cieszę się, że macie mnie na oku,bo to jeszcze bardziej mnie motywuje,by zwolnić tempo zdecydowanie. Dzisiaj mąż ma w pracy ustalić pewne sprawy,by mógł mi popołudniu odbierać dzieci. Za tydzień przyleci moja mama. Co prawda dzieci do szkoły nie zaprowadzi,ale w domu pomoże. Jakoś damy radę :-)

No i się znalazła zguba z lubuskiego M@linka hehe
Natka w Sulechowie też na IP sprawdzają i jak nic się nie dzieje to do domu, nie muszą Cię dawać na oddział, kumpela tam jeździła bo miała prowadzącego w Sulechowie:)

To widzę że środa zawalona wizytami, mnie też właśnie wcisnęli na kontrolę poszpitalną więc mam na 15.30 ciut wcześniej niz Ty Bozienka ale tak jak piszesz cały dzień czekania ech...

Madziu a ja wczoraj właśnie patrzyłam na Twoją sygnaturkę i tak w serduchu mocniej zabiło ale nie chciałam pisać. Trzymaj się kochana, sama dobrze wiesz gdzie jest teraz Twoja granica wytrzymałości, jesteś rozsądną osobą i myślę ze nie musimy Ciebie pilnować, ale jakby co kopniaczka zawsze możemy posłać;-)

Choco uważaj na siebie z tym uczuleniem nie najlepiej to wygląda!

Jadźka każdy ruch Maleństwa daję powera! odpoczywaj i pij duzo moze głowa przejdzie

Carola jak tam słodkie lenistwo? odnalazłaś się już, Córcia na pewno zadowolona że mama więcej jest w domu:-)

Miłego dnia dziewczyny!

Demolka lenistwo jest aczkolwiek w domu siedzę popołudniami w tyg bo szału dostaję. Ale zajmuję się rzeczami zupełnie nie obciążającymi, córka od razu inaczej, naprawdę widać różnice i widzę, że jej lepiej jak jesteśmy na miejscu bo chciał nie chciał mąż też więcej jest tutaj.

Magda no w końcu nie tylko mnie ganiają ;))
Mały mnie dzisiaj tak mocno kopie i wysoko, że zaczyna boleć. A co mu "zwrócę uwage" to mocniej daje

demolko dobrze ze piszesz ja mam prowadzaego w wolsztynie ale jakby cos mnie nie pokoilo to na sulechow sie przejechac moge:-)

wlasciwie gsy przyjmuja do szpitala trzeba miec dowod ubezpieczenia czy tylko dowod osobisty wystarczy? ta moja skleroza:tak:

reklama
Do góry