reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Hej dziewczyny :-)

Ja odpoczywam. Teraz jestem w.szpitalu na tym.ktg. Mam nadzieję, że wyjdzie dobrze. Potem do.domku i jedynie lekcje musze zrobić.z.dziećmi. Mąż wysprzatal cały dom.

Carolajna dobrze, że i Ty zwolniłaś. Korzystaj z wolnego,choć ja mam podobnie jak Ty. Męczy mnie nic nie robienie :-p

Natka nawet przy wadze 1700g powinnaś czuć ruchy odpowiednio mocne. Jeśli cokolwiek w.ruchliwości dziecka się zmieniło możesz zawsze jechać na IP żeby Ci ktg zrobili. Ja ostatnio wylapalam tylko kilka ruchów,a Theo szalał jak szalony,co wykazało ktg. Nie każdy ruch dziecka odczuwamy ;-)

Demolka faktycznie tata lepiej by powiedział jeszcze w domu. Oby go mocniej nie rozłożyło. :sorry:

Anit fajna sprawa taka niespodzianka. Jak się czujesz?

Bozienko ale masz sny! Choć moje ostatnio też pokręcone :eek:

Pozdrawiamy z ktg. Theo chyba próbuje za wszelką cenę uciekać :szok:

Załączniki

• 1448203077742.jpg
    1448203077742.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 52
No Madziu widzę ładny zapisik:) moja po śniadaniu jak robili ktg to w ciągu 30min miała 70 ruchów hehe taka wiercipiętka po rodzicach ale tak jak piszesz nie wszystkie ruchy my czujemy i najlepiej wszystko sprawdzić.
Natka a daleko masz do zielonej? bo tam w razie jakiś obaw na izbie sprawdzają i jak jest oki to można do domu spokojnie jechać

Bozienko na tym zdjęciu opisałam Ci co jest widoczne na ktg :-)

U mnie wyszło dziś bardzo ładnie. Theo miał wysokie tętno, bo cały czas fikał koziołki. W piątek miałam skurcze macicy na poziomie 50 :szok: Dziś max BH 25, ale ogólnie tylko 15. Położna mówi,że generalnie nie panikujemy przy 50 o ile nie są to skurcze regularne (np co 2 minuty). U mnie widać ewidentnie,że zmęczenie i wysiłek mi szkodzi, bo miałam zbyt spiętą macicę. Dziś ładnie wyszły co kilka minut BH. No i widać jak bardzo ruszał się Theo, a ja wszystkich ruchów i tak nie wyłapałam. 1 cm tego wydruku to minuta :-)

ktg 22.11.jpg

Załączniki

• ktg 22.11.jpg
    ktg 22.11.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Heh Madzia a się nie znam na tych wykresach ;-) raz w życiu miałam ktg z córa i tak nie wiedziałam o co tam chodzi ;-) ważne ze wszystko jest dobrze a Ty odpoczywaj jak najwięcej tylko możesz

Do góry