reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Magda - faktycznie 13sty dzisiaj... Oby pogoda wyczerpywała limit pecha. Ja dla bezpieczeństwa chyba nie będę się ruszać z domu ;-)

Jadzia - u mnie odkurzanie i mycie podłóg przejściowo wylądowało u męża. Z tych bardziej obciążających pozostało mi prasowanie, ale to akurat lubię (tylko jakoś czasu nie mam ;-) )
Dziś o 1 dzieci już były u nas w łóżku - Misiek z temperaturą (po antybiotyku?), a starsza z szarpiacym kaszlem . Noc nie była najgorsza, ale od leżenia na plecach strasznie mnie teraz krzyż boli :-| na szczęście dzieci obudziły się w dobrych humorach i w ogóle nie wyglądają na chore.

Choco - oj... Czyli nie jestem sama? Mój na szczęście w pracy wiec może mi przejdzie zanim wróci...

13...cudnie. Zawsze szczęśliwy a dzisiaj dupnie. Pojechałam na serwis z autem ale jak zobaczyłam auto zastępcze to wyszłam, znowu nie zrobię :(
Mąż się chyba na mnie wkurzył o to ; (

Zuzanka trochę i ja się cieszę ze nie jestem sama ;) choć nie życzę Ci zdenerwowania na Twojego..

Carola ja myślę że masz prawo do godnego samochodu zastępczego :) a przynajmniej takiego który będzie spełniał Twoje oczekiwania ;)

reklama
Do góry