reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Co ja pije hmmm mineralna sok jabłkowy herbatę kawę mleko sok malinowy i juz wiem to wszystko fermentuje i poprostu mam zwyczajnie kaca :-) taran zagadka rozwiązana :-)

Misia nie kupiłam bo nie był taki jak chciałam, do tego zostały różowe a ja chciałam biały
Carolajma ja mieszkam w Niemczech dlatego pewnie u siebie nie widziałaś :-)

Któraś z Was pytała o otulanie maluszka, ja miałam śpiworki, teraz tez bede używać, boje sie ze kołdra przykryje se buzie, albo odkryje i zmarznie

Magda ja mysle ze choć Ci cieżko to znasz swoje granice, i wiesz na ile możesz sobie pozwolić, tak jest ze jak trzeba to trzeba. A wyrzutami sumienia sie nie martw. Ja tez tak mam, sto rzeczy do zrobienia a ja leżę :-) ale czesto macham na to ręka, dziecko i ja sa
Ważniejsze niż błysk w domu, no i mam farta, ze mam takiego męża ze sie nie czepia, a jak trzeba to sam sie złapie za mopa (ostatnio bez moich próśb posprząta czy weźmie gdzieś VIvi bym ja se odpoczęła )

Tez tak macie ze przed snem najbardziej Was "suszy"? Ciagle bym Piła i Piła , a potem to sie kończy pobudkami na toaletę kilka razy w nocy :-/ nie wiem czemu tak mam, nie jem soli a mimo to pije wieczorem jak smok

Dobrej nocki

reklama
Do góry