reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Co ja pije hmmm mineralna sok jabłkowy herbatę kawę mleko sok malinowy i juz wiem to wszystko fermentuje i poprostu mam zwyczajnie kaca :-) taran zagadka rozwiązana :-)

Misia nie kupiłam bo nie był taki jak chciałam, do tego zostały różowe a ja chciałam biały
Carolajma ja mieszkam w Niemczech dlatego pewnie u siebie nie widziałaś :-)

Któraś z Was pytała o otulanie maluszka, ja miałam śpiworki, teraz tez bede używać, boje sie ze kołdra przykryje se buzie, albo odkryje i zmarznie

Magda ja mysle ze choć Ci cieżko to znasz swoje granice, i wiesz na ile możesz sobie pozwolić, tak jest ze jak trzeba to trzeba. A wyrzutami sumienia sie nie martw. Ja tez tak mam, sto rzeczy do zrobienia a ja leżę :-) ale czesto macham na to ręka, dziecko i ja sa
Ważniejsze niż błysk w domu, no i mam farta, ze mam takiego męża ze sie nie czepia, a jak trzeba to sam sie złapie za mopa (ostatnio bez moich próśb posprząta czy weźmie gdzieś VIvi bym ja se odpoczęła )

Tez tak macie ze przed snem najbardziej Was "suszy"? Ciagle bym Piła i Piła , a potem to sie kończy pobudkami na toaletę kilka razy w nocy :-/ nie wiem czemu tak mam, nie jem soli a mimo to pije wieczorem jak smok

Dobrej nocki

reklama
Do góry