reklama
Bozienka24
Fanka BB :)
No ja wiem wiem moich postów się nie czyta ;-)
Miałam iść spać i co Alex jak zwykle szaleństwa sobie robi ;-) i tak pewnie będzie mniej więcej przez 2 godziny ;-) uparł się na prawe zeberko i cosik tam wpycha ;-) skubaniec jeden ;-)
Miałam iść spać i co Alex jak zwykle szaleństwa sobie robi ;-) i tak pewnie będzie mniej więcej przez 2 godziny ;-) uparł się na prawe zeberko i cosik tam wpycha ;-) skubaniec jeden ;-)
chocolatequa
Ja już Wam wszystko wyjasnilam na ten temat
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Boziu,z kim ja się zadaje?
Nova mój mąż też z tych wyrozumiałych i najgorsze,że ja tak sama przed sobą te wyrzuty mam. No bez sensu :-)
Nova mój mąż też z tych wyrozumiałych i najgorsze,że ja tak sama przed sobą te wyrzuty mam. No bez sensu :-)
Carolajna32
No i sie spóźniłam
Jest jeszcze drugi i legginsy.
Coś mi forum od 7 nie działało. Boli gardło niemiłosiernie ale do południa muszę w pracy posiedzieć.
Ładne tu tematy się odbywają po nocach
Bozienka24
Żaba zapraszam co se tak będę sama piła ;-)'
Brrrrr jak mj zimno niby słońce jest a zimno .
Brrrrr jak mj zimno niby słońce jest a zimno .
Jadźka
mama 2 synów
Ja pi śniadanku zaraz kawka z pączusiem. I trzeba się wziąść za sprzątanie gotowanie i takie tam.
Mój kręgosup to najbardziej zmywania odkurzania i mycia podług nie lubi i jak sprzątam to musze to zrobić bo potem już nie wstane.
Pierwszy etap safy zakończony jupi teraz czekamy na płyty.
Wczoraj pytałam położnej co do szpitala no i dla dzidzi chusteczki i pieluchy a dla mnie podkłady na łóżko i te osobiste woda i to co tam chce
Mój kręgosup to najbardziej zmywania odkurzania i mycia podług nie lubi i jak sprzątam to musze to zrobić bo potem już nie wstane.
Pierwszy etap safy zakończony jupi teraz czekamy na płyty.
Wczoraj pytałam położnej co do szpitala no i dla dzidzi chusteczki i pieluchy a dla mnie podkłady na łóżko i te osobiste woda i to co tam chce
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Dzień dobry.
U nas huragan i ulewa! Zamawiam taxi. Piękny piątek 13 :-(
U nas huragan i ulewa! Zamawiam taxi. Piękny piątek 13 :-(
reklama
chocolatequa
O to dziś piątek 13? Nawet nie wiedziałam