reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

A mój małż pojechał po zakupy i go wcieło. Noszzzzz.
Mały słabo się rusza a ja już mam schizy po tych snach :((

Mało tego mam mamusie na głowie :(

reklama
Hej Dziewczyny,
nie bede odpisywac kazdej, bo za duzo mam do nadrabiania, za duzo watkow sie przewinelo. Wszystkim z dolegliwosciami zycze mniej problemow, a za wizytujace trzymam kciuki.

U mnie wszystko ok, Mala rosnie - ostatnio miala 886g. Ja jeszcze na pelnych obrotach (poki brzuch nie przeszkadza), realizuje moj plan porzadkow itp ;-) Powoli zaczynam kompletowac wyprawke - na razie ciuszki i maz fotelik zamowil. Łóżeczko mam po starszej, wózek w grudniu, a reszte w styczniu planuje kupić.
Wczoraj zainwestowalam w nowy stanik - w tk maxxie za 22zl fajny kupilam ;-D

Milego dnia!

Meldujemy sie z Karolkiem:-)

ehh pogoda u nas spiaca:eek:do tego dylemat nad lozeczkiem mamy z komoda w zestawie brac czy nie.poje sie zo komoda moze byc bubel i czy w tych pieniadzach nie kupic duzej do salonu bo i tak mamy w planach:-)

A mi wczoraj przyszło łóżeczko i muszę reklamować :-( Ta część na której kładzie się materac ma sęk i od tego sęka jest pęknięte :szok:
Napisałam już pismo o wymianę na nowe no ale mimo wszystko jestem zła i rozczarowana bo zamiast je złożyć i podziwiać muszę czekać na odpowiedź sprzedawcy :-(

Nowa ja mam samo i komodę inną bo chciałam wysoką ale dzisiaj pół dnia pomiary robiłam bo chciałam jednak dokupić. I co? Nie mam już miejsca :((

Bettina nieładnie, współczuję :(
A ja chciałam zrobić sałatkę ale się nie udało bo mała mi kazała leżeć i sama robiła z moją mamą. Potem zamarynowała mięsko a ja upiekłam z ziemniaczkami, mam buraczki do tego, niestety ze słoika, nie miałam ochoty robić. Czekam na męża, zjemy i zrobię jabłecznik ;)
Oczywiście jak mięsko się piekło to spałam ;)

O, mięsko:

Załączniki

• 1446906664412.jpg
    1446906664412.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 47
Melduje się po pysznym obiadku :-) dzisiaj postanowilam zrobić żeberka :-) palce lizać :-) a jutro zrobię kluski śląskie z bitkami i może marchewkę do tego :-)

Tez się zastanawiałam nad tym lozeczkiem z komoda odrazu ale takie mi się to wydaje liche pewnie jak będziemy kupować to będziemy wtedy myśleć ;-) narazie tylko internetowo sobie oglądamy i czasami wejdziemy do sklepu przy okazji jak jesteśmy na zakupach jedynie co to do wózka jesteśmy zgodni :-) oile przy zakupie nie wyjdzie coś innego ;-)

No to teraz sobie robie leniwe popołudnie :-) będę leżeć i tyle ;-)
Smaka mam na kawkę ale nie wiem czy 3 pić ;-)

A i brzuch mnie swędzi dzisiaj strasznie mam nadzieje ze to dlatego że rośnie i rozstępy się nie pojawia ;-)

reklama
Do góry