reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Hej dziewczyny co się dzieje wszystkie zapadły w zimowy sen :-). Ja wczoraj miałam po obiedzie gości, a musze się przyznać że zaczyna mnie to męczyć. Jak człowiek chodzi cały tydzień do pracy to kurcze w weekend chciałby wyciągnąć nogi. A po za tym to od poprzedniego czwartku do środy też miałam gości.
Na szczęście przeszły mi wszystkie bóle. Tymek szaleje w brzuszku. A mój młodszy synek nie może się doczekać kiedy on się urodzi, ciągle go głaszcze i całuje. :happy:

Hej.

Anit weekend i wszyscy chyba rodzinnie ;)

Ja wczoraj wyskoczyłam tylko po mikrofalówkę i spozywkę.
Przeziębienie mnie trzyma, do tego od nocy straszny ból głowy od wiatrzyska strasznego! ; (((

Od wczoraj też zaczęłam się martwić bo mały jest nieaktywny. Czuję jakieś ruchy ale zero tak silnych jak do tej pory i żadnych kopniaków ; (((
Do tego sny paskudne i schizy gotowe.

Jutro mam to usg spojenia to poproszę żeby zajrzenia gdyby nic się nie zmieniło.

Dziewczyny dajcie chociaż znać czy wszystko ok.

Miłego dnia.

Hej Dziewczyny

My korzystamy z pięknej pogody, bo jest naprawde ciepło i słonecznie jak na listopad :-)
Dzisiaj wstałam trochę połamana, mała uparła sie po prawej stronie urzędować i bardzo mnie tam skopała, w nocy pewnie tez bo bolał mnie cały bok rano

W sąsiednim mieście ma byc jakiś festyn to sie wybieramy

Jutro wizyta, i krzywa

Miłej niedzieli

Hej dziewczyny
Ja wczoraj miałam okropny dzień, źle się czułam mega źle i to tak w sumie niewiem z czego i tak ogulnie i do tego jeszcze mał przez cały czas męczyła moją szyjke i to i bolało i było nieprzyjemne.
Z przyjemnych rzeczy to mąż pojechał po łóżeczko i zakupił podoba się mi ale jeszcze nie składamy i zrobił z chłopakami na kolacje pyszną pizze

reklama
Chciałam po śniadanku trochę pospać ale niestety każdy z chłopaków (łącznie z tatą )coś chce od matki :-( . Jedziemy po obiedzie do kina bo o spacerze nie ma mowy, za oknem piękne słońce ale wiatr głowy urywa :-)

Do góry