reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Ból podbrzusza i twardy brzuch zszedł w dzień. Ale jakby nie jest ok do końca. Z wypróżnianiem nie mam żadnego problemu.

Caro współczuję Ci samopoczucia może faktycznie lepiej pojechać na IP. Oczywiscie fajnie sie doradza komus bo sama pewnie tez bym sie tam nie pchala. Ale jeśli faktycznie obawiasz się i nie wiesz co robić to jedz niech sprawdza. Abyś nie miała potem sobie nic do zarzucenia.

Bożenka a do dzieci to życzę i Tobie i zarazem sobie dużo cierpliwości. Mnie ostatnio moje chłopaki tak denerwują ze mogłabym rozszarpać.

Ostatnia edycja:
reklama
Anit no przecież skonsultowałam z ginem i ustaliliśmy, że pojadę jutro jak nie ustąpi a jak się nasili to dzisiaj jeszcze. Spokojnie.

caro najwazniejsze jest zebys byla spokojna.nasili sie to pojedziesz;-)wiem u nas na ip nie badaja tylko klada odrazu na 3 dni:baffled:

a co domiich bolow to kloje ale z boku brzucha i z boku pochwy jakby wiezadla?:crazy::crazy:
i jakby w korczu,ehh ob nic powaznego

Tak sobie myślę dziewczyny że my juz faktycznie zrzedzimy jak te baby w ciąży ;-)
przed chwila właśnie mój mąż mówi kochanie zrzedzisz jak baba w ciąży. Na co mój niespełna 8 letni syn, Mamusia jest mamą a nie babcią.

reklama
Ja myślę że poprostu ni3 jest aż tak źle bo przecież carolajna jest nie pierwszy raz w ciąży i doświadczenie ma więc napewno jak będzie ja coś niepokoilo na tyle mocno ze będzie uważała ze potrzebuje wizyty w szpitalu to pojdzie:) nie ma co się nakręcac.

Ja osobiście nie chciałam biec od razu do szpitala choć czasem mnie coś tam pobolewalo same wiecie bo pisałam ale swój rozum mam i jak mnie coś mocno zaniepokoilość to dla własnego spokoju ostatnio poszlam ;)

Coś tu cicho ostatnio. Dużo dziewczyn milczy:( mam nadzieje ze to z powodu zabiegana:)

Do góry