reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Dzień dobry :-)

Ja mam wyrwane z życiorysu dwa dni przez tę imprezę. Było fajnie. Dzieci się tak wyszalaly,że ciężko je było uspokoić po 23 :-) sporo jedzonka zostało,także kto przejazdem przez Walie,to zapraszam na wyzerke :-)

U nas coś złego dzieje się w pogodzie. W nocy z piątku na sobotę było 19 stopni,a nad ranem dosłownie huragan i mega ulewa. Na jutro zapowiadają silne wiatry. Ostrzegają wszędzie dosłownie. Taaaa....oni se pogadają,a ja i tak musze dzieci do szkoły prowadzić cały dzień :-(

Witam się I ja :-)
Magda ciesze się ze impreza udana a Ty odpoczywaj . Jak się czujesz wogóle ?
Unas tez odziwo ciepłe noce ostatnio dzisiaj było 10 C aż a dzisiaj już jest 15 C ale wiatr wieje mocno unas nie ma żadnego ostrzeżenia ale jednak wieje coraz mocniej.
Idę robić kluski :-) tak jak wczoraj mówiłam ;-) w dalszym ciągu mam na nie ochotę .
Kurde coś mnie boli brzuch i krzyże :-( troszkę się z mężem poprzytulalismy wkoncu ;) wiec może to przez to tak mnie piecze w dole brzuch coś podobnego do bolacej blizny ;-) i promieniuje mi w dół ehhhh oby szybko przeszło

Bozienko powiem Ci,że czuje się nadwyraz dobrze. Wczoraj przez przyjściem gości strasznie mnie tylko stopy bolały,ale nic poza tym,mimo że spałam 3 godzinki z piątku na sobotę. Dziś pewnie zmęczenie wyjdzie. Musze w końcu wyjść z łóżka i iść sprzątać kuchnie,bo w nocy tylko jedzenie pochowałam. Mam nadzieje,ze szybko Ci ten ból przejdzie.

Zjadlo mi pol posta:baffled:

Ehh mierze od kilku dni temp I man 37,2 .czuje sie dobrze glows tylko troszke boli . Zastanawiam sie czy to przez ciaze czy rzeczywiście cos dolega

Natka tez uważam,że masz temperaturę w normie. Pamiętaj,że progesteron ja podnosi :-)

Bozienko oj tak. Roboty masa, ale radość dziecka bezcenna. Dobrze, że mąż pomagał we wszystkim i przyjaciółka,bo było znacznie gorzej. :-)

reklama
Do góry