reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Nic nie dostałam :eek:
I właśnie jak was czytam to jestem coraz bardziej przerażona i zaczynam się denerwować. :-( Powinnyśmy się skupić na maleństwie a nie dodatkowo denerwować się biurokracją :crazy:

Betitina zawsze możesz podejeść do zusu oile nie masz l4 leżącego ewentualnie zadzwonić ale pewnie telefonicznie nie udziela Ci żadnych informacji. Umnie mają jeszcze 6 dni do zakończenia sprawy i cala jestem w nerwach czy mi nie przedłuża kontroli

Poczekam do połowy listopada i jak nic nie będzie to zacznę za tym chodzić, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :-( Tymczasem zbieram się na zakupy bo o jakimś obiedzie trzeba pomyśleć :-D

To zaczyna być tak tragiczne ze aż śmieszne... przyjechałam od fotografa bo robiłam sobie zdjęcia dyplomowe zerkam do skrzynki a tam co? Pismo ze mi kolejne zwolnienie cofneli...czy po 2 miesiącach czekania wypłaca mi za zaledwie 2 tygodnie.. i znów będzie zaraz problem bo znów będę czekać na następne w nieskończoność no to jest jakaś paranoja...

Makabraaaa!
Ja miałam mega przeprawę w banku, aktualizacja danych po przejęciu spółki itd i bałam się czy mi nie wypowiedzą kredytu obrotowego.

Witam :-)

Dziękuję dziewczyny za życzenia :-) Stara dupencja juz ze mnie :-p

Bettina zdrówka dla Ciebie! ;-)

Natka mój Theo jest mega aktywny,ale miewa spokojne dni. Nie wpadaj w panikę. Na pewno jest ok ;-)

Carolajna jak ból głowy? Minął? Nienawidzę rozpoczynać dnia bólem głowy :confused2:

Kropeczko zdrówka i spokoju Ci życzę! Co do zusu,to ja tego nie pojmuje :szok:

reklama
Do góry