reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Jakoś nie toleruję. Też słyszałam różne cuda i raz się skusiłam dla męża kupiłam tą serię Yego ale do kitu. Córce kiedyś te Płyny Maziajki i też to nie to.
Ale znam osoby, które stosują i są zadowolone. Musiałabyś spróbować

reklama
Magda 100 lat wszystkiego co najlepsze dużo radości uśmiechu i zdrowia przede wszystkim :-)

Produkcja pełna para idzie widzę ;-) kosmetyki tyle ich teraz jest ze nie wiadomo który wybrać . Przy synku używałam napoczątku samego bydła bambino bodajże przy córce lekarz zalecił używanie oilatum i osobiscie jestem z niego zadowolona . Ale każdy ma swoje zdanie i swoje doświadczenie z nimi

Jak to dobrze sobie czasami pospać troszkę dłużej :-) maz poszedł do pracy syn ma wolne od szkoły i co tu robić narazie weny na nic nie mam ;-) napewno kawke wypije i pomyślimy co mi się dalej będzie chciało ;-)

Cześć Dziewczyny

Mam podobne zdanie o J&J -ale to wiem po sobie, więc dziecku nie kupię. Ja lubie serie do pielęgnacji Penaten baby, zwłaszcza balsam na noc, używam tylko w razie potrzeby i krem na zimę do twarzy ale i tak jak choco,jeśli jest potrzeba używam mąki ziemniaczanej,
jest najlepsza

Ja laktator musze koniecznie kupić, i narazie się rozglądam. Karmiłam córkę rok piersią i laktator nie raz mnie ratował

Jadźka znam ten ból, jak coś porobię i potem się położe na plecachto tragedia, wstać nie umiem tak mnie rwą

NowaNatka czekaj cierpliwie, pobudzaj - wypij szklankę zimnego soku pomarańczowego. A jak nie ruszy to na IP koniecznie

choco z ziajki polecam krem na rozstępy od czwartego miesiąca, po przedniej ciaży nie mam ani jednego rozstępu. Stosowałam na przemiennie z balsamem do ciała z Lirene, normalny nawilżający- nie jakiś specjalny dla ciężarnych
Jesli chodzi o Ziaję to mam swoich ulubieńców tj. płyn do higieny intymnej,balsam do ciała kozie mleko- ten zapach nigdy mi sie nie znudzi
A jeśli chodzi o inne produkty dla dzieci nie stosowałam, nie ma Ziaji w DE ;] tyle co mnie zaopatrzą z Polski

Magda masz dzisiaj urodziny? No to życzę Ci Wszystkiego co tylko sobie
zamarzysz, szczęścia, zdrowia dla Ciebie i rodziny :)

Witajcie. :-)
U mnie coś się pogorszyło przez noc, jakaś choroba mnie bierze, drapie w gardle i kaszel coraz gorszy :-(

Laktator jakiś sobie upatrzę, a jak będzie konieczny to Połówek kupi. Macie jakieś sprawdzone modele?

reklama
Natka może Cię kopać gdzieś w środek a czujesz np plecki jak się wypycha I mnie Alex tez tak często ma ze raz czuć go bardziej raz mniej raz się tylko wypycha a raz ładuje kopniak za kopniakiem ;-) spokojnie

Do góry