reklama
Bozienka24
Fanka BB :)
Jak byś nie czuła ruchów żadne pobudzanie by nie pomogło to się nie zastanawiaj tylko do lekarza niech sprawdzi
Carolajna32
Witajcie. :-)
U mnie coś się pogorszyło przez noc, jakaś choroba mnie bierze, drapie w gardle i kaszel coraz gorszy :-(
Laktator jakiś sobie upatrzę, a jak będzie konieczny to Połówek kupi. Macie jakieś sprawdzone modele?
Ja kupiłam z Lovi automat 2w1
Kurde ale mam początek tygodnia
z kasą się robi krucho a w zusie juz od 2 miesięcy nie wysłali mi pieniędzy przez to durne zwolnienie mam już 3 zaległe... i może wyjdzie 7 .. może!!!!!
Promotor mial dziś być na uczelni i chyba dopiero bedzie w niedziele.. pewnie po świętach wziął wolne bo go nie było.. załamana jestem nie wyrobie się z papierkami ... no normalnie mam ochotę iść położyć się spać i przespać następne 3 miesiące.. do tego zaczęli mnie znów boleć gardło tak jakby na początki anginy..no rewelacja..co mnie dziś jeszcze dobije?
Promotor mial dziś być na uczelni i chyba dopiero bedzie w niedziele.. pewnie po świętach wziął wolne bo go nie było.. załamana jestem nie wyrobie się z papierkami ... no normalnie mam ochotę iść położyć się spać i przespać następne 3 miesiące.. do tego zaczęli mnie znów boleć gardło tak jakby na początki anginy..no rewelacja..co mnie dziś jeszcze dobije?
Bozienka24
Kropek pukanie sobie zrób . A co do zusu to ja się nie wypowiadam oni maja czas na wszystko a wejs ty się spóźnij z płatnościa to odrazu widykacja odsetki Komorniki i pierona wie co jeszcze ;-)
Jadźka
mama 2 synów
Moja mała dziwnie się rozpiera czuje naciśk na lewym biodrze
I w ptawym górnym rogu a na tą kość to tak naciska że masakra ło.
Kropek przepłukaj gardło
I w ptawym górnym rogu a na tą kość to tak naciska że masakra ło.
Kropek przepłukaj gardło
Bettina2701
No właśnie co z tym zusem, przy pierwszej wypłacie oni się do mnie odezwą czy od razu wyślą kasę? Wolałabym na konto niż jakimś przekazem pocztowym.
Pierwsze zwolnienie miałam 01.09-28.09
drugie 29.09-26.10
i teraz trzecie od 27.10
Pensję od pracodawcy dostałam już dawno i zapomniałam już, że ją miałam a ze strony zusu cisza. Podpowiedzcie jak to się odbywa jeżeli wszystko jest ok? :-(
Pierwsze zwolnienie miałam 01.09-28.09
drugie 29.09-26.10
i teraz trzecie od 27.10
Pensję od pracodawcy dostałam już dawno i zapomniałam już, że ją miałam a ze strony zusu cisza. Podpowiedzcie jak to się odbywa jeżeli wszystko jest ok? :-(
Jadźka
mama 2 synów
Bettina jak wypłata na konto to zus też. A odzywać się to chyba nie będą jak jest ok tylko przelewają. Zawsze możesz tam zadzwonić i podpytać co i jak
Bozienka24
Bettina a nie przysłali Ci żadnego pisma ?? Ja właśnie po 2 miesiącach dostałam pismo ze mi blokują a pismo wysłane zwykłym listem wrzucone do skrzynki
reklama
Bettina ja pierwsza wypłatę miałam po po miesiącu u w stosunku do tego co bym z pracy dostała a i tak tylko za 2 tygodnie bo takie zwolnienie miałam a po tej pierwszej cisza....wiec ogólnie rzecz biorąc zarabiscie.. dobrze ze wydalamy z kasy męża ale szału nie ma bo wiadomo ze obecnie mamy też inne wydatki n8z wtedy jak byliśmy sami a nie mówiąc ze w tym miesiącu jeszxze 2 operacja psa i poszło tak o 500 zł.. poprostu załamać się idzie