reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

dziekuje Ci Bozenk za porade:tak:
a z innej beczki dzis przyszedl kombinezon i czapeczki co zamowilam dla malego wieczorem wrzuce foto:-)

reklama
Kurde ale mam początek tygodnia:( z kasą się robi krucho a w zusie juz od 2 miesięcy nie wysłali mi pieniędzy przez to durne zwolnienie mam już 3 zaległe... i może wyjdzie 7 .. może!!!!!
Promotor mial dziś być na uczelni i chyba dopiero bedzie w niedziele.. pewnie po świętach wziął wolne bo go nie było.. załamana jestem nie wyrobie się z papierkami ... no normalnie mam ochotę iść położyć się spać i przespać następne 3 miesiące.. do tego zaczęli mnie znów boleć gardło tak jakby na początki anginy..no rewelacja..co mnie dziś jeszcze dobije?

Kropek pukanie sobie zrób . A co do zusu to ja się nie wypowiadam oni maja czas na wszystko a wejs ty się spóźnij z płatnościa to odrazu widykacja odsetki Komorniki i pierona wie co jeszcze ;-)

No właśnie co z tym zusem, przy pierwszej wypłacie oni się do mnie odezwą czy od razu wyślą kasę? Wolałabym na konto niż jakimś przekazem pocztowym.
Pierwsze zwolnienie miałam 01.09-28.09
drugie 29.09-26.10
i teraz trzecie od 27.10
Pensję od pracodawcy dostałam już dawno i zapomniałam już, że ją miałam a ze strony zusu cisza. Podpowiedzcie jak to się odbywa jeżeli wszystko jest ok? :-(

Bettina a nie przysłali Ci żadnego pisma ?? Ja właśnie po 2 miesiącach dostałam pismo ze mi blokują a pismo wysłane zwykłym listem wrzucone do skrzynki

reklama
Bettina ja pierwsza wypłatę miałam po po miesiącu u w stosunku do tego co bym z pracy dostała a i tak tylko za 2 tygodnie bo takie zwolnienie miałam a po tej pierwszej cisza....wiec ogólnie rzecz biorąc zarabiscie.. dobrze ze wydalamy z kasy męża ale szału nie ma bo wiadomo ze obecnie mamy też inne wydatki n8z wtedy jak byliśmy sami a nie mówiąc ze w tym miesiącu jeszxze 2 operacja psa i poszło tak o 500 zł.. poprostu załamać się idzie

Do góry