reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Carolajna jak plecy ?? Widać ze o wiele lepiej skoro znowu bieganie od rana ;-)
Jadzka jak bym czytała o swoim naszczęście zaczyna mu to przechodzić
Nicka do dupy zaduzo wczoraj chyba o cyckach było bo w nocy zaczęły boleć ;-) Alex nie kopał ale tak dziwnie się rozpychal aż bolało .....

Dobry :)
U nas ciezka noc, corka od 3 czy 4 cos nie mogla spac, wzielismy ja do siebie do lozka i sie walala nam po glowach do rana. Jestem niewyspana, bola mnie plecy od tych jej pozycji I zastanawiam sie kiedy jej przejdzie :)

Carolajna sen Cie cudownie ozdrowil, moze to znak ze potrzebujesz troche urlopu?:)

Jadzia a co tam mlody Ci narozrabial?

Do mnie dzis przychodzi kolezanka, w 16 tc jest :) bedziemy gadac ;)

Bozienko no ja się zastanawiam jak to będzie jak już mała będzie od rana krzyki masakra.

Choco no zaczepia tarszego brata zaraz się biją kłucą cały czas ma jakiś ploblem i tylko krzyki

Carolajna to dzisiaj lepiej? A jak mąż?

Bozienka lepiej, lepiej. Zawsze po wypoczynku długim jest ok.
Mąż dalej umiera więc muszę latać.
Najgorsze jest to, że zaczynam czuć gardło a młoda pokasłuje.

Mi się Daniel cały czas rozpycha bardziej niż kopie i to nisko a boli! Ehhh

Choco ano potrzebuję ale kto mi go udzieli ?

Hahahaha ;)))) dobre Choco. Mam czynsz za najem po 20 tysięcy za lokal do płacenia, ok 20 pracowników, zusy, skarbówkę, umowy franczyzowe itp
Najzwyczajniej się nie da.
Przy jednoosobowej i innej branży dawno bym leżała :) ;)

reklama
Do góry