reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
No to kolejne mam pytanie :-) czy wasze piersi są gorące ?? Od jakiś 2-3 dni zauważyłam że piersi są mega gorące zwłaszcza wieczorem . Hihihi jak nie brzuch zimny to piersi gorące ja to mam problemy ;-)

Dziewczyny, czy ktoras z Was ma zastrzyk na przeciwciala? Wlasnie sprawdzalam swoje wizyty I mam to podzielone na dwa dni. W pierwszej ciazy mialam tylko jeden zastrzyk, teraz zastanawiam sie czy czegos nie pomieszalam.

Magda u mnie dziewczynka, nie wiem czy wpisałaś zaraz tam zajrzę :-) imienia jeszcze nie mam

Caro nie ma cudów, jak kręgosłup przeciążasz to bedzie bolał, nie masz nad nim litości to daje w kość, musisz zwolnić, sa rzeczy ważne i ważniejsze ? Oby ból zelżał

Solla to Twoja pierwsza ciaza?
Ja w pierwszej miałam tylko jeden zastrzyk, teraz miałam jeden jak krwawiłam i kolejny mam mieć w 28-tygodniu, nawet jest napisane w książeczce ciazy, jakby lekarz zapomniał (?) :-)

Bozienka moje piersi nie grzeja (narazie) bardziej nic zwykle :-D.

Któraś w Was pytała o krzywa ja tez jeszcze nie zrobiłam, ale na kolejnej wizycie mam mieć... W pierwszej ciazy nie miałam wcale

Ja zrobiłam sobie ciepła kąpiel i chyba za ciepła była, bo gorzej sie czuje, plecy bolą i podbrzusze, wiem ze za ciepłe kąpiele nie sa wskazane ,ale naprawiają dzisiaj piec główny i tak mi zimno... Oby nic mi w nocy nie było ...

No wlasnie w pierwszej ciazy tylko jeden zastrzyk w 28 tyg.Teraz mam to podwojnie zabukowane z pieciodniowa roznica.Zastanawiam sie czy sprawdzaja poziom przeciwcial, czy to ja cos pomieszalam

reklama
Do góry