reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Anit, Carolajna - powodzenia na wizytach

Demolka - ja krzywą dopiero będę robić. Do końca tego tygodnia muszę, bo 2.11 mam wizyty.

Tinaq - faktycznie późno te zęby, ale ponoć dla zębów to lepiej :-) tylko ząbkowania współczuję... Ja jestem szczęśliwa, że mamy cały komplet (a mój tylko miesiąc starszy).

Bozienka - mnie starsza doprowadza do pasji. Zwykle jest nieśmiała i raczej wycofana, ale jak jej się coś nie spodoba to takie awantury urządza, że trudno uwierzyć. Wczoraj sama się załamałam, że z jednym dzieckiem sobie nie radzę, a wymyśliłam trójkę :-| dziś humor trochę lepszy, ale cały dzień przed nami ;-) .

Przeziębienie nas też nie opuszcza i trzyma od początku października :-| ale przyznaję że trochę je zlekceważyłam. Teraz w ruch poszły wszystkie naturalne metody i mam nadzieję, że efekt będzie. Tak w temacie - też polecam nebulizator - właśnie korzystam ;-)
Na szczęście mój raczej rzadko choruje i jak na faceta dzielnie to znosi ;-)

reklama
Wykąpana, ogolona jako tako ;)
Właśnie się ubieram, zastrzyk, włosy, makijaż i lecę. ..

Mężowi dzisiaj wyżebram antybiotyk od ginka. Ten jednodawkowy, pomoże mu a ja będę mieć spokój i szanse na wyjazd w weekend.

Dzien dobry,
znalazlam chwile i probuje nadrobic zaleglosci od soboty. Musze przyznac, ze nie proznowalyscie, od razu widac, ze Carolajna wrocila na forum ;-) Ja kontynuuje wieksze porzadki poki jestem jeszcze w dobrej formie - pomalu pomalu robota idzie :-)
demolka - tez jeszcze nie robilam krzywej, ide jutro, zeby na wizyte 03.11 miec

milego dnia!

Witam :-)

Ruch tu od rana aż miło!

Anit pewnie siedzisz juz w gabinecie. Kciukam i czekam na wieści :-)

Carolajna za Ciebie również ogromne kciuki! No i zdrówka dla męża. :-)

Zuzanko jesteś na liście wizyt? Jak nie to mów,co pisać. Zaraz uzupełnienie :-)

Tiniaq faktycznie na wariackich papierach wszystko. Znam ten stan i sił życzę. Zwłaszcza jeśli możesz mieć problemy z szyjka :huh: Wizyty zaraz podpisuje. Dane do listy również ;-)

Ja od rana w domu z dziećmi. Za oknem leje,więc biorę się za te szafy w końcu.

A ja dzisiaj na łatwiznę poszłam :-) i pierogi były dzieciaki sobie za życzyły z truskawkami a ja sobie zjadłam ruskie :-) i zaraz zabieram się za lekcje z synem coś czuje ze będzie ciężko zwłaszcza ze jakas nieprzytomna jestem :-(

reklama
Do góry