reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Witam się wieczorem, dzisiaj dzień znowu mi przeleciał nawet nie wiem kiedy. Rano badania tarczycowe -wyniki wyszły bardzo dobre. Chwila relaksu - wizyta u fryzjera ( farba i podciecie). Zakupy, obiad, malutka drzemka;-) . Obiad dla męża, kaweczka z mężem i dalej skręcanie mebli ( już wszystko) . Kąpiel, kolacja i teraz musiałam nadrobić Wasze wpisy. W domu dalej że tak powiem "sajgon na kółkach". ;-) Jutro wizyta u gin na 9.30 .

reklama
Choco tetmofory osobiste mamy ;-) przymierzalam biustonosze z poprzedniej ciąży które miałam pod sam koniec kupowane i stwierdzam że muszę coś na szybkości kupić bo są zamale ;-) wkoncu moje modły zostały wysłuchane i jedzenie poszło w cycki :-D hihihihi

20 minut wstawałam, płakałam przy tym z bólu, jak już wstałam i dałam 2 kroki to było ok. Po toalecie znowu leżę i już nie wstaje. Dzisiaj. Noo.
Kręgosłup przeciążony bo ciężar ciała się zmienił drastycznie :(
Nie przez pracę bo nie dźwigam przecież.

Idę spać. Rano musze nogi ogolić itd.

Ale się rozgadałyście! Nadążyć nie można :))

Demollka - ja też jeszcze jestem bez krzywej, dzisiaj dopiero skierowanie dostałam, a mam zrobić przed następna wizytą , więc dopiero za jakieś 3 tygodnie.

Kropek - zdrówka :)) też gorąco polecam nebulizator, nie jest to najtańsze rozwiązanie, ale przy dziecku jest szalenie przydatne. A teraz parówki z solą brzmi obiecująco. Majeranek jeszcze dotyka nos, ale naprawdę nie wiem jak to jest w ciąży :(

Carolajna - bardzo, bardzo współczuję boleści i trzymam kciuki za poprawę. I za płaszczyk, bo jednak spory kawał zimy nadęte będziemy chodzić ;)

Madisoni - życzę Ci dużo siły i podziwiam za takie pragmatyczne podejście do sytuacji w czasie, gdy burza hormonów i ciążowe huśtawki nastrojów niejedną z nas kładą na łopatki. W ogóle mam wielki szacunek dla wszystkich z Was, które miały siłę wyjść ze związku i wziąć życie w swoje ręce. Ja siebie nie widzę w takiej sytuacji, ale ja szczęśliwie nie mam powodów do narzekania ;)

Magda - świetnie ten tort wygląda :) Szacun.

A ja ostatnio doskonale wiem na co mam ochotę - ryby!! Śledzie, wędzone, pieczone, pasty, cokolwiek, byle tłusta ryba:)) i koperek ;)

Magda hihihihi może jednak nie będę pytać ;-) moje się zmieniły jeszcze zanim zrobiłam test ;-) ale wtedy wmawiałam sobie ze to nie możliwe ze sobie wkręcam :-D nie spodziewałam się ze po odstawieniu Anty uda się odrazu :-) hihi taka moja pierwsza zaplanowana ciaza ;-)

Oj to nie. Moje cycki nic nie wrażliwe. Tylko raz w I ciąży dały znać o sobie, ale za to tak,że spałam na plecach z poduszką na nich, bo inaczej wyłam z bólu :-( W każdej następnej ciąży raczej normalne i niewzruszone :-)

reklama
Ello! Niewyspana i zaspana.
Zakładam dres i nawet bez skarpet lecę do szkoły, w sumie pod szkołę bo wstyd tak wchodzić. Wracam żeby się doprowadzić do porządku i lecę do pracy. Aaaa aa. Kolejny dzień świstaka.
Miłego dnia!

Do góry