reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Ja też polecam nebulizator. ;-)

Carolajna oj jak nie lubię takich zakupów. Mi.się podobają kurtki w Bonprixie ale nie ma mojego rozmiaru. Może tam coś kupisz? Spora ta ich rozmirowka.

Magda problem w ramionach, nawet rozmiary 44/46 i to ciążowe nie pasują na mnie w tym miejscu a brzuch pięknie by zakryły. Nosz! !!! ; ((((
A znowu moje kurtki dobre a brzucha nie zakrywają :( ; (

Mam coś takiego tylko właśnie się zastanawiałam co tam wlać ni3 mam soli fizjologicznej w domu ech.. a coś z ziół? Może mam to sobie jakiś napar zrobie:(

Załączniki

• 1445889299925.jpg
    1445889299925.jpg
    2,8 KB · Wyświetleń: 45
Carolajna to umnie jest tak ze wszystko pasuje idealnie do momentu zapięcia się ;-) żeby się zapiąć musze mieć rozmiar XL a wtedy wisi wszystko a typowo ciążowej nie chce kupować na parę miesięcy bo nie wiem czy kolejne będziemy mieć ;-) co prawda mąż stwierdził że rok po roku fajnie by było ;-)

Kropek ja robiłam z soli morskiej, rozpuszczona we wrzątku. To chyba nie zaszkodzi w ciąży, Magda?

Bozienka ja się pochlastam, szukałam już takich naprawdę porządnych i drogich i nic! Tylko odsyłam i odsyłam ; (((

reklama
Do góry