reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Hej dziewczyny :-)

Ja dziś biegiem lecę do lekarza na zdjęcie dna oka,potem zakupy i tort na jutro. W międzyczasie musze skończyć zamówienia do party bags na te Nelly urodziny.

Serniczek bym zjadła, ale musi wystarczyć kanapka :sorry:

Miłego dnia kochane!

O ja też bym chciała sernik :-) i słoneczko... Bo szaro i buro.
Starsza dziś w przedszkolu (po tyg nieobecności) więc mam chwilę na pisanie :-) Noc o dziwo przespana, więc o 6:30 wstałam pełna energii. W życiu bym nie przypuszczała, że to jest możliwe ;-)
Dziś w planie ogarnięcie domu - zobaczymy jak mi pójdzie.

Choco - moje gardło też obolałe, mam nadzieję, że to niedługo przejdzie. Zastanawiam się nad mlekiem z czosnkiem, ale mam ostatnio taką zgagę po wszystkim, że się boję.

Przygód z zusem współczuję. Zobaczymy jak będzie u mnie... Bo zwolnienie mam od połowy września, więc teraz czekali na składkę, a do połowy listopada będą myśleć. Oby potem poszło z górki.

reklama
Cześć wszystkim.
Zostało coś jeszcze serniczka? :-D Ja od jakiegoś czasu mam ochotę na eklerka ale jakąś słabą bo nie chce mi się tyłka ruszyć do cukierni. ;-)
My chyba dzisiaj zaczniemy malowanie. Oby, bo czasu na przeprowadzkę coraz mniej :eek:

Do góry