reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

U mnie jeszcze nikogo nie ma no ale rozumiem że droga może chwile potrwać hehe.
Ja znowu moge czytać bo wcześniej dziwnie mi nie szło nie mogłam się skupić wogule, teraz znowu nie mege się oderwać. No ale się oderwałam i już troche coś ogarnełam i myśleco mam zrobić z pokojem chłopaków bo znowu armagedon i myśle czy im zostawić i się wkurzać czy sama to zrobie

reklama
Choco to lez i nic nie rób :-) mi się okropnie spać chce a tu trochę jeszcze mam . Chyba się do zusu przejdę dopiąć jak się ma moja sprawa :-) może mi udziela jakiejś informacji

Bozienko ja jakiś bałagan jestem wstanie zaakceptować nie jestem perfekcjonistką ale to co oni potrafią zrobić nie raz to madakra a zwłaszcza Sebek kiedyś był taki porządkowy bawił się i sprzątał i nawet ubranka swoje zciągał i układał odrazu taka byłam z niego dumna i tak sam z siebie namusia go chwaliła a teraz masakra.
Posprzątałam u nich ale kekko nie będzie mamusia wymyśli coś w zamian :p

Madzia co kupiłaś?

Choco pomyślisz, że zwariowalismy,ale dostanie telefon. Ona ma 7 lat w szkole ciągle pracują na internecie. W domu nie ma dostępu do mojego kompa,męża laptopa,czy tabletu. Nie kupię jej nic z powyższych,bo bez przesady. Dlatego stanęło na tym telefonie. Po prostu nie chce by była zacofana. Inna sprawa, że zaczyna mi brakować kontaktu telefonicznego z dziećmi jak jestem poza domem. Uznałam, że jest już na tyle poważna,by dostać taki prezent. Oczywiście pod odpowiednimi zabezpieczeniami z naszej strony,jeśli chodzi o internet itp. Jak będzie przeginac,to po prostu zabierzemy :-p

Madzia ja myślę że te wszystkie powody dla których Nelly dostanie telefon są naprawdę dobre. W dzisiejszych czasach dzieci na 4 urodziny dostają tablety :/
Także myślę że Wy w dobrym momencie zdecydowaliscie się na taki prezent :)

reklama
Jadziu kupiłam ten telefon i masę pierdół :-) U nas jak dziecko ma urodziny to robi się dla innych dzieci w szkole takie torebeczki z upominkami. Dzieci jest 30. Niby pierdoły,a wyszło sporo za to :eek:

Do góry