Crazylalafresh
Moderator
Hej. Ja na sorze po tym jak w pracy straciłam przytomność.... Ale po zbadaniu jest ciało żółte i zarodek z bijącym serduszkiem Chociaz tyle dobrego z tego wynikło.... Trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jejku... zle się poczułaś?Hej. Ja na sorze po tym jak w pracy straciłam przytomność.... Ale po zbadaniu jest ciało żółte i zarodek z bijącym serduszkiem Chociaz tyle dobrego z tego wynikło.... Trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty!
Zrobiło mi się słabo i na chwilę straciłam przytomność, ale od kilku godzin się czułam słaboO jejku... zle się poczułaś?
Zostawiają Cię w szpitalu na obserwacji czy wypuścili już?Zrobiło mi się słabo i na chwilę straciłam przytomność, ale od kilku godzin się czułam słabo
Wypuścili i kazali jechać na inny sor gdzie mają neurologa (bo tam nie mieli a transport dopiero około godz 20) bo uderzyłam się w głowę i miałam drgawki...Zostawiają Cię w szpitalu na obserwacji czy wypuścili już?
O matko.. współczuję. Oby teraz bylo tylko lepiej.Wypuścili i kazali jechać na inny sor gdzie mają neurologa (bo tam nie mieli a transport dopiero około godz 20) bo uderzyłam się w głowę i miałam drgawki...
O jej. Ale miałaś przejścia. I co jedziesz na inny sor? Trzymaj się. Ważne że z dzidziusiem wszystko dobrze.Wypuścili i kazali jechać na inny sor gdzie mają neurologa (bo tam nie mieli a transport dopiero około godz 20) bo uderzyłam się w głowę i miałam drgawki...
Ja też jutro wizyta, ale aż o 17 45 czekam z niecierpliwością jeśli chodzi o kawkę ja odstawiłam już przed ciaza, a teraz raz na jakiś czas mrożona wypijamJa jajniki też czuje. Kluje raz jeden raz drugi ale tak bylo również w moich dwoch poprzednich ciążach. Też czułam jajniki i plecy też. Piszcie po wizytach. Ja czekam do jutra do 13.40. Napiszę po. Mam pytanie do was pijecie kawkę? Czy odstawilyscie? Ja kocham kawę i robię sobie takie 2 łagodne z ekspresu.