reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2025

O dziwo wyjątkowo spokojnie , po poprzednim roku poukładałam sobie w głowie że na wiele rzeczy nie mam wpływu i muszę czekać , aczkolwiek tak jak mówisz - chciałabym już wiedzieć czy wszystko jest w porządku, w odpowiednim miejscu.

Dobrze że beta przyrasta ❤️ mam to samo , z tymi bólami … myślę że za jakiś czas wszystko się ustabilizuje .
Z tego co czytalam to te 'bole' to normalne ze wzglefu na hormony i rozrastanie sie tam na dole

reklama
Gratulacje ! 🥳 to podwójne szczęście 😍 cudownie

Ta świadomość na prawdę jest dziwna , nie wiem czy macie tą aplikację ciąża + ale ja wczoraj pooglądałam rozwój dziecka w każdym tygodniu, rozmiary itd . Jako jedyna mierzy mi dobrze tydzień ciąży : 4+6 bo w innej aplikacji pokazuje 5+6 :/

Gratulacje ! 🥳 to podwójne szczęście 😍 cudownie

Ta świadomość na prawdę jest dziwna , nie wiem czy macie tą aplikację ciąża + ale ja wczoraj pooglądałam rozwój dziecka w każdym tygodniu, rozmiary itd . Jako jedyna mierzy mi dobrze tydzień ciąży : 4+6 bo w innej aplikacji pokazuje 5+6 :/
też mam 4+6, spotkamy się na porodówce :D

Ja nie wiem jak beta przyrasta bo tutaj wogole nie chcieli mi dac skierowabia na bete. Powiedzieli ze jak z moczu wyszlo to jest ok. Bylam w PL na weekend to zrobiłam sama dla potwierdzenia a teraz mi kazali czekac na wizyte u polozjych ktora ma byc do 4 tyg po zapisaniu sie ( minelo 2 tyg). Przez te 'bole'/'ciagniecia' ja robie to samo tylko sprawdzam papier za kazdym razem w laIence :)

Ale dziewczyny to ze sie nie ma okresu jest cudowne :)))
hej, wtrącę się, bo też jestem z UK, nie wiem w jakiej okolicy mieszkasz, ale można prywatnie zrobić scan od 6tc, u mnie akurat jest to koszt 55£ więc w sumie grosze, a można zyskać trochę spokoju. Ja teraz byłam akurat w 8+2, tak zeby mieć pewności że zobaczę serduszko. Musiałabyś zobaczyć u siebie coś w stylu Window to the Womb lub First Sight 😉

reklama
hej, wtrącę się, bo też jestem z UK, nie wiem w jakiej okolicy mieszkasz, ale można prywatnie zrobić scan od 6tc, u mnie akurat jest to koszt 55£ więc w sumie grosze, a można zyskać trochę spokoju. Ja teraz byłam akurat w 8+2, tak zeby mieć pewności że zobaczę serduszko. Musiałabyś zobaczyć u siebie coś w stylu Window to the Womb lub First Sight 😉
Ja mieszkam w 1-2 zone w Londynie. Gdzie ty robilas taki tani skan jak moge sie zapytac. Ja sprawdzałam to znalazlam najtansze za 220 funtow 🫣

Do góry