reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2025

Dalej nie wiem co z tym moim rumieniem na nodze. Byłam jeszcze dzisiaj u internisty i mówi, że nie wie…boi się dać mi jakiegoś leku ;( a ja panikuje, ze jak to bolerioza której nie leczę to dziecko urodzi się chore ;( i co ja mam teraz zrobić ;(
A może np twój lekarz prowadzący umiałby cię do kogoś skierować? Nie zakładaj najgorszego 🤞

reklama
Ale zaczynam schizowac że objawy mi się zmniejszają.... co chwilę dotykam cycki czy na pewno bolą... masakra jakaś co się dzieje w głowie xd

A wy macie cały czas takie same objawy ? Czy może jednak jednego dnia się zmniejszają albo wcale ich nie ma a innego dnia są?

A wy macie cały czas takie same objawy ? Czy może jednak jednego dnia się zmniejszają albo wcale ich nie ma a innego dnia są?
Ja jednego dnia np mam mdłości bardzo nasilone a drugiego prawie wcale☺😍 ale generalnie to ani razu nie wymiotowałam, nie chce chwalić dnia przed zachodem słońca ale jestem już prawie w 10 tygodniu i czuję że mogę nie zwymiotować ani razu 🤣

A ja mam pytanie trochę z innej beczki. Gdzie polecacie kupować ubranka? Chodzi mi o najlepszą jakość bawełny. Czy w pepco jest ok? Słyszałam też że H&M super

A ja mam pytanie trochę z innej beczki. Gdzie polecacie kupować ubranka? Chodzi mi o najlepszą jakość bawełny. Czy w pepco jest ok? Słyszałam też że H&M super
Ja jestem zakochana w newbie😍 ale córce kupowałam wszędzie gdzie poprostu coś mi się spodobało :) głównie hm, c&a i newbie

reklama
Do góry