Crazylalafresh
Moderator
Hej. U mnie bez apetytu, prawie wszystko bez smaku... Zawsze dużo słodyczy jadłam dziennie a tu nic słodkiego nie wcisnę... A jak u Ciebie?Dziewczyny jak dzisiaj samopoczucie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej. U mnie bez apetytu, prawie wszystko bez smaku... Zawsze dużo słodyczy jadłam dziennie a tu nic słodkiego nie wcisnę... A jak u Ciebie?Dziewczyny jak dzisiaj samopoczucie ?
Ja się już pogubiłam w swoim apetycie raz mam takie zachcianki , dziś jadłam ogórka kwaszonego , a za chwilę ciasto a za chwilę nie mogę patrzeć na jedzenie i mnie mdli … dziś wstałam rano i w ogóle nie czułam objawów , ale starałam się nie panikować , po południu wszystko wróciło i teraz leżę jak wrak z kołderką i podusią dziewczyny korzystałyście kiedyś z poduszek ciążowych ? Ja całe życie śpię na brzuchu , teraz głównie na boku , ale czytałam o tych poduszkach w kształcie „U” czy „C” , może któreś z Was korzystały i mają jakieś doświadczenia ?Hej. U mnie bez apetytu, prawie wszystko bez smaku... Zawsze dużo słodyczy jadłam dziennie a tu nic słodkiego nie wcisnę... A jak u Ciebie?
Ja też senna jak nie wiem... 18 to moja godzina spania a w pracy bym się zdrzemnęłam też chociaż na chwilę. Od mojego noszenia w pracy to brzuch mnie co chwilę boli i mam zawroty glowy...Co do jedzenia to zjadłam bym doslownie wszytko! W
I senność chodzę jak zombi, mogłabym mieć drzemkę co 2h
Musisz na siebie uważać... jeśli za ciężka praca, brałabym L4 dla bezpieczeństwa.Ja też senna jak nie wiem... 18 to moja godzina spania a w pracy bym się zdrzemnęłam też chociaż na chwilę. Od mojego noszenia w pracy to brzuch mnie co chwilę boli i mam zawroty glowy...
Ja tez nie mam na nic siły. Właściwie cały czas moglabym spać. Dzisiaj prawie cały dzień przeleżany. Wydaje mi się, ze to jest całkowicie normalneJa się już pogubiłam w swoim apetycie raz mam takie zachcianki , dziś jadłam ogórka kwaszonego , a za chwilę ciasto a za chwilę nie mogę patrzeć na jedzenie i mnie mdli … dziś wstałam rano i w ogóle nie czułam objawów , ale starałam się nie panikować , po południu wszystko wróciło i teraz leżę jak wrak z kołderką i podusią dziewczyny korzystałyście kiedyś z poduszek ciążowych ? Ja całe życie śpię na brzuchu , teraz głównie na boku , ale czytałam o tych poduszkach w kształcie „U” czy „C” , może któreś z Was korzystały i mają jakieś doświadczenia ?
Dziewczyny jak u Was z aktywnością fizyczną ? Ja przed ciążą sporo ćwiczyłam siłowo , teraz mam przerwę , myślałam że będę sobie chodzić na spacery itd ale kompletnie nie mam siły :/ nie wiem czy to moje lenistwo czy ten trymestr mnie tak męczy że lepiej narazie przeczekać a potem będzie lepiej
Wizyte mam dopiero 4.07 i wtedy poproszę o l4 wcześniej nie mogę...Musisz na siebie uważać... jeśli za ciężka praca, brałabym L4 dla bezpieczeństwa.
u mnie co chwila najlepiej wjechałyby drzemki, ale nie mogę sobie za dużo pozwolić, bo mam 3latka w domu, chociaż mąż daje mi trochę czasu na sen i zabiera młodego gdzieś ból cyców na maksa, nawet chleba nie mogę ukrócić, bo bolą czuje się "mokro" i co chwila sprawdzam czy nic złego się nie dzieje.. Dziś 5+4Dziewczyny jak dzisiaj samopoczucie ?
polecam, moje wybawienie ta poduszka, pod koniec ciąży największy przyjaciel mam motherhoodJa się już pogubiłam w swoim apetycie raz mam takie zachcianki , dziś jadłam ogórka kwaszonego , a za chwilę ciasto a za chwilę nie mogę patrzeć na jedzenie i mnie mdli … dziś wstałam rano i w ogóle nie czułam objawów , ale starałam się nie panikować , po południu wszystko wróciło i teraz leżę jak wrak z kołderką i podusią dziewczyny korzystałyście kiedyś z poduszek ciążowych ? Ja całe życie śpię na brzuchu , teraz głównie na boku , ale czytałam o tych poduszkach w kształcie „U” czy „C” , może któreś z Was korzystały i mają jakieś doświadczenia ?
Dziewczyny jak u Was z aktywnością fizyczną ? Ja przed ciążą sporo ćwiczyłam siłowo , teraz mam przerwę , myślałam że będę sobie chodzić na spacery itd ale kompletnie nie mam siły :/ nie wiem czy to moje lenistwo czy ten trymestr mnie tak męczy że lepiej narazie przeczekać a potem będzie lepiej