dziewczyny ja z diagnostyką miałam przygody …. Pierwsze badania robilam w diagnostyce w sobotę (25.05) progesteron i beta - czekałam do wtorku nie było wyniku , zadzwoniłam na infolinię okazało się że coś w transporcie się stało i krew nie dojechała . Musiałam powtarzać . Teraz taka sama akcja z grupą krwi , byłam już drugi raz na pobraniu , dalej czekam ale ja chyba ostatnio miałam pecha do diagnostyki , po ponownym badaniu bety , mocz , morfologia - wszystko szybciutko - do 18 miałam wyniki , ale ile się nachodziłam i naczekałam w stresie …
reklama
Ja też robiłam w sobotę i wynik był o 17Dziewczyny, byłam na krwi koło 8 w diagnostyce, wyniku dalej nie ma, czy jest szansa ze się dzisiaj pojawi ?
Krateczka
Fanka BB :)
Moja siostra miała z diagnostyka przejścia w ciazy przy drugim badaniu na HIV przed porodem. Tyle ile stresu się przez nich najadła to głowa mała….przez kilka dni nie miała wyników (o czasie) po czym wprost zasugerowano jej, ze taka sytuacja się nie zdążą i najprawdopodobniej jest pozytywny!! Oczywiście jest zdrowa i to były błędy diagnostyki i formy przekazywania informacji… :/ także nic mnie już nie zdziwidziewczyny ja z diagnostyką miałam przygody …. Pierwsze badania robilam w diagnostyce w sobotę (25.05) progesteron i beta - czekałam do wtorku nie było wyniku , zadzwoniłam na infolinię okazało się że coś w transporcie się stało i krew nie dojechała . Musiałam powtarzać . Teraz taka sama akcja z grupą krwi , byłam już drugi raz na pobraniu , dalej czekam ale ja chyba ostatnio miałam pecha do diagnostyki , po ponownym badaniu bety , mocz , morfologia - wszystko szybciutko - do 18 miałam wyniki , ale ile się nachodziłam i naczekałam w stresie …
Ja od x lat robię tam badania i zawsze byłam zadowolona - wyniki szybko , wszystko sprawnie… ale to co się zadziało ostatnio mnie trochę zirytowało …Moja siostra miała z diagnostyka przejścia w ciazy przy drugim badaniu na HIV przed porodem. Tyle ile stresu się przez nich najadła to głowa mała….przez kilka dni nie miała wyników (o czasie) po czym wprost zasugerowano jej, ze taka sytuacja się nie zdążą i najprawdopodobniej jest pozytywny!! Oczywiście jest zdrowa i to były błędy diagnostyki i formy przekazywania informacji… :/ także nic mnie już nie zdziwi
mam nadzieję że będziesz go miała za chwilkęDziewczyny, byłam na krwi koło 8 w diagnostyce, wyniku dalej nie ma, czy jest szansa ze się dzisiaj pojawi ?
CudownieMamy to 12 dpt 775 !!!!
Crazylalafresh
Moderator
Czy ktoś może mi obliczyć przyrost bo ja nie wiem jak po transferze ? ((
Kalkulator Beta HCG: Oblicz Normy HCG w CiÄży
Kalkulator beta hCG â tym narzÄdziem sprawdzisz przyrost hormonu Beta HCG i dowiesz siÄ, czy ciÄża rozwija siÄ prawidÅowo i w którym tygodniu ciÄży jesteÅ.
plodnosc.pl
reklama
Kochana cieszymy się razem z TobąNawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa ♡♡♡ to był mój czwarty transfer, bardzo dużo przeszłam i o tę ciążę walczyliśmy 4 lata , pozdrawiam Was wszystkie ♡
Będziesz Lutową mamusią !