Jeszcze to do mnie nie dociera, mocno w to wierzę!!! Pięknie dziękuję za te słowa ♡♡♡Kochana cieszymy się razem z Tobą
Będziesz Lutową mamusią !
reklama
Krateczka
Fanka BB :)
Cudownie!!Nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa ♡♡♡ to był mój czwarty transfer, bardzo dużo przeszłam i o tę ciążę walczyliśmy 4 lata , pozdrawiam Was wszystkie ♡
Charlotte9
Hej dziewczyny, mi tak trudno uwierzyć w tę ciążę że miałam do Was dołączyć dopiero po pierwszej wizycie ale że piszecie o wątku prywatnym to postanowiłam się juz przywitać Jestem na staraczkach BB jakoś od 2018/2019r z małymi przerwami, jest to moja pierwsza ciąża
Beta z 11dpo- 908, prog 68. Aktualnie 4+5, termin z OM na 24lutego Zgodnie z zaleceniami w pon idę na kolejną betę i wtedy będziemy z dr ustalać termin pierwszej wizyty.
Życzę Nam wszystkim zdrowych i nudnych ciąż! Miłego wieczoru
Beta z 11dpo- 908, prog 68. Aktualnie 4+5, termin z OM na 24lutego Zgodnie z zaleceniami w pon idę na kolejną betę i wtedy będziemy z dr ustalać termin pierwszej wizyty.
Miło Cię poznać, piękna beta i teraz za przyrost ️Hej dziewczyny, mi tak trudno uwierzyć w tę ciążę że miałam do Was dołączyć dopiero po pierwszej wizycie ale że piszecie o wątku prywatnym to postanowiłam się juz przywitać Jestem na staraczkach BB jakoś od 2018/2019r z małymi przerwami, jest to moja pierwsza ciąża
Charlotte9
908 to moja czwarta beta zaczynałam od 38 w 5dpo, przyrosty są w normie Nie wiem czemu dr kazał mi iść jeszcze w pon, może chce mniej więcej wiedzieć kiedy będzie coś widać..Miło Cię poznać, piękna beta i teraz za przyrost ️
Ostatnia edycja:
Cudownie, ja mam wizytę w piątek, już się nie mogę doczekać kropeczka908 to moja trzecia beta zaczynałam od 38 w 5dpo, przyrosty są w normie Nie wiem czemu dr kazał mi iść jeszcze w pon, może chce mniej więcej wiedzieć kiedy będzie coś widać..
Crazylalafresh
Moderator
Coś mi się wydaje że będą bliźniaki908 to moja trzecia beta zaczynałam od 38 w 5dpo, przyrosty są w normie Nie wiem czemu dr kazał mi iść jeszcze w pon, może chce mniej więcej wiedzieć kiedy będzie coś widać..
Krateczka
Kolejna wspaniała wiadomość!!!Hej dziewczyny, mi tak trudno uwierzyć w tę ciążę że miałam do Was dołączyć dopiero po pierwszej wizycie ale że piszecie o wątku prywatnym to postanowiłam się juz przywitać Jestem na staraczkach BB jakoś od 2018/2019r z małymi przerwami, jest to moja pierwsza ciąża
reklama