Jestem dokładnie dzisiaj 12 dpt 5 dniowego, identycznie jak Ty ♡ beta z 10 dnia 306 , po 14 będę mieć wynik pewnie przyrostuKtóry tydzień dzisiaj lub ile dpt? Ilu dniowego zarodka? Ja jestem 12dpt 5-dniowego zarodka
reklama
Crazylalafresh
Moderator
Biorę femibion wczesna ciąża jeśli chodzi Ci o witaminy, ja betę 10dpt 150 a wszyscy właśnie mają mniej więcej taką jak Ty (u mnie przyrost okej bo badałam 8dpt) i dzisiaj jadę powtórzyć betę dla spokoju ducha i wyniki pewnie około 16-17. Co jest z tymi ogórkami że tak samo mamy Mi to nawet wczoraj moje ulubione lody nie smakowały a ja lodożerca jestemJestem dokładnie dzisiaj 12 dpt 5 dniowego, identycznie jak Ty ♡ beta z 10 dnia 306 , po 14 będę mieć wynik pewnie przyrostu
Kwas foliowy bo zielone nie wiem hihi ja nie mogę patrzeć na nic słodkiego, a wcześniej to masakra była, bardzo ładna beta, mój się chyba szybko zaimplantowal bo 4dpt wychodziły mi już testyBiorę femibion wczesna ciąża jeśli chodzi Ci o witaminy, ja betę 10dpt 150 a wszyscy właśnie mają mniej więcej taką jak Ty (u mnie przyrost okej bo badałam 8dpt) i dzisiaj jadę powtórzyć betę dla spokoju ducha i wyniki pewnie około 16-17. Co jest z tymi ogórkami że tak samo mamy Mi to nawet wczoraj moje ulubione lody nie smakowały a ja lodożerca jestem
Czytałam że bóle brzucha, krzyża, klucia na początku są fizjologiczne, odpoczywaj i nie zamartwiaj się , wszystko będzie dobrze♡Mnie od rana kłuje w brzuchu. Leżę i się stresuje może gdyby nie ten krwiak nie zwracałabyś na to uwagi, a takto jestem dwa razy bardziej wyczulona
Crazylalafresh
Moderator
Ja w 5dpt miałam duszka i już wiedziałam że się udało. Może beta kwestią dnia implantacji Ja płóki co na słodkie też nie mam ochoty ale chipsy to zjem z chęciąKwas foliowy bo zielone nie wiem hihi ja nie mogę patrzeć na nic słodkiego, a wcześniej to masakra była, bardzo ładna beta, mój się chyba szybko zaimplantowal bo 4dpt wychodziły mi już testy
Krateczka
Fanka BB :)
Tez to czytałam, ale dopisuje sobie do wszystkiego czarne scenariuszeCzytałam że bóle brzucha, krzyża, klucia na początku są fizjologiczne, odpoczywaj i nie zamartwiaj się , wszystko będzie dobrze♡
Ja mam tak samo, boli niedobrze, nie boli niedobrze zwariować możnaTez to czytałam, ale dopisuje sobie do wszystkiego czarne scenariusze
Właśnie za bardzo nie wiem od czego to zależy, ważne aby dzisiaj był przyrost ♡ chociaż mocno wierze , że teraz się uda, na zdrówko zjedz sobie jak masz ochotęJa w 5dpt miałam duszka i już wiedziałam że się udało. Może beta kwestią dnia implantacji Ja płóki co na słodkie też nie mam ochoty ale chipsy to zjem z chęcią
reklama
Ja dzisiaj tak samo mam kłucie . Czuję jakby takie rozpieranie w środku.Mnie od rana kłuje w brzuchu. Leżę i się stresuje może gdyby nie ten krwiak nie zwracałabyś na to uwagi, a takto jestem dwa razy bardziej wyczulona
Dziewczyny ja na początku tak samo , byle nie słodkie , jadłam wszystko co słone … a teraz mam mega wstręt na mięso , jem głównie owoce czereśnie , truskawki arbuzyKwas foliowy bo zielone nie wiem hihi ja nie mogę patrzeć na nic słodkiego, a wcześniej to masakra była, bardzo ładna beta, mój się chyba szybko zaimplantowal bo 4dpt wychodziły mi już testy