reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2025

reklama
Jestem dokładnie dzisiaj 12 dpt 5 dniowego, identycznie jak Ty ♡ beta z 10 dnia 306 , po 14 będę mieć wynik pewnie przyrostu
Biorę femibion wczesna ciąża jeśli chodzi Ci o witaminy, ja betę 10dpt 150 a wszyscy właśnie mają mniej więcej taką jak Ty (u mnie przyrost okej bo badałam 8dpt) i dzisiaj jadę powtórzyć betę dla spokoju ducha i wyniki pewnie około 16-17. Co jest z tymi ogórkami że tak samo mamy 🤣🤣 Mi to nawet wczoraj moje ulubione lody nie smakowały a ja lodożerca jestem 😅

Biorę femibion wczesna ciąża jeśli chodzi Ci o witaminy, ja betę 10dpt 150 a wszyscy właśnie mają mniej więcej taką jak Ty (u mnie przyrost okej bo badałam 8dpt) i dzisiaj jadę powtórzyć betę dla spokoju ducha i wyniki pewnie około 16-17. Co jest z tymi ogórkami że tak samo mamy 🤣🤣 Mi to nawet wczoraj moje ulubione lody nie smakowały a ja lodożerca jestem 😅
Kwas foliowy bo zielone nie wiem hihi ja nie mogę patrzeć na nic słodkiego, a wcześniej to masakra była, bardzo ładna beta, mój się chyba szybko zaimplantowal bo 4dpt wychodziły mi już testy

Mnie od rana kłuje w brzuchu. Leżę i się stresuje:( może gdyby nie ten krwiak nie zwracałabyś na to uwagi, a takto jestem dwa razy bardziej wyczulona :(

Kwas foliowy bo zielone nie wiem hihi ja nie mogę patrzeć na nic słodkiego, a wcześniej to masakra była, bardzo ładna beta, mój się chyba szybko zaimplantowal bo 4dpt wychodziły mi już testy
Ja w 5dpt miałam duszka i już wiedziałam że się udało. Może beta kwestią dnia implantacji 🤔 Ja płóki co na słodkie też nie mam ochoty ale chipsy to zjem z chęcią 😜

Ja w 5dpt miałam duszka i już wiedziałam że się udało. Może beta kwestią dnia implantacji 🤔 Ja płóki co na słodkie też nie mam ochoty ale chipsy to zjem z chęcią 😜
Właśnie za bardzo nie wiem od czego to zależy, ważne aby dzisiaj był przyrost ♡ chociaż mocno wierze , że teraz się uda, na zdrówko zjedz sobie jak masz ochotę

reklama
Mnie od rana kłuje w brzuchu. Leżę i się stresuje:( może gdyby nie ten krwiak nie zwracałabyś na to uwagi, a takto jestem dwa razy bardziej wyczulona :(
Ja dzisiaj tak samo mam kłucie . Czuję jakby takie rozpieranie w środku.
Dziewczyny ja na początku tak samo , byle nie słodkie , jadłam wszystko co słone … a teraz mam mega wstręt na mięso , jem głównie owoce czereśnie , truskawki arbuzy 🙈

Do góry