reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2025

@Madziulek169 teoretycznie każdy sobie w głowie tłumaczy, ze będzie co ma być i ze są większe dramaty, ale z drugiej strony zawsze człowiek się stresuje i chce żeby było jak najlepiej.
Życzę Ci, żeby Twój maluszek urodził się zdrowy i wszystkie badania wyszły dobrze:)

reklama
@Madziulek169 teoretycznie każdy sobie w głowie tłumaczy, ze będzie co ma być i ze są większe dramaty, ale z drugiej strony zawsze człowiek się stresuje i chce żeby było jak najlepiej.
Życzę Ci, żeby Twój maluszek urodził się zdrowy i wszystkie badania wyszły dobrze:)
Dziękuję kochana grunt to wsparcie 🥰w rodzinie ani mojej ani męża nie było nigdy żadnych narodzinych dzieci chorych mam nadzieje ze i u mnie sie nie okaze we wtorek jade ... wgl to oprócz tego mam mdlosci to nie wiedziala bym że jestem w ciąży ani brzucha ani macica mnie noc nie boli w poprzedniej ciąży czułam rozpieranie że macica się rozrasta tu jest glucha cisza ale piersi bolą więc chyba z dzidzia jest oki

Dziękuję kochana grunt to wsparcie 🥰w rodzinie ani mojej ani męża nie było nigdy żadnych narodzinych dzieci chorych mam nadzieje ze i u mnie sie nie okaze we wtorek jade ... wgl to oprócz tego mam mdlosci to nie wiedziala bym że jestem w ciąży ani brzucha ani macica mnie noc nie boli w poprzedniej ciąży czułam rozpieranie że macica się rozrasta tu jest glucha cisza ale piersi bolą więc chyba z dzidzia jest oki
W każdej ciąży będę miała inne odczucia w pierwszej mialam pęcherzyk osadzony na trzonie macicy tylniej czułam ruchy dziecka bardzo szybko. I dawała tal w kość ze to był szok .. w drugiej ciąży na przedniej ścianie do samego końca Nie czułam ruchów dziecka No jedynie na wieczór jak się nachodziłam ale to był pikus w porównaniu do pierwszej ciąży (ponoć na przedniej macicy jest jakby dodatkowy amortyzator którym można dużo mniej odczuwać ruchu dziecka )u mnie się sprawdzilo No i teraz jeszcze za wcześnie na ruchy. Ale dzieciątko jest osadzone. Na macicy tylozgietej więc jeszcze inaczej ciekawe co tym razem mnie czeka 🙊

Ja pierwsza ciąża bezobjawowa. Jedynie co to zmęczona i senna byłam w 2 i 3 miesiącu ciąży. A teraz? Mdłości, bóle piersi, senność, bóle głowy. Nie sądziłam że tak szybko można czuć uroki ciąży. Dziś rano jak wsiadałam do autobusu to modliłam się żeby nie 🤮🤮 😂😳

Ja pierwsza ciąża bezobjawowa. Jedynie co to zmęczona i senna byłam w 2 i 3 miesiącu ciąży. A teraz? Mdłości, bóle piersi, senność, bóle głowy. Nie sądziłam że tak szybko można czuć uroki ciąży. Dziś rano jak wsiadałam do autobusu to modliłam się żeby nie 🤮🤮 😂😳
Aa daj spokój. Ja ledwo żyje. Mdłości mam od rana do wieczora🤮 leżę i zdycham. Nie wiem czy po tym dupku co zażywam nie jest jeszcze gorzej. W ulotce wyczytałam, ze może to być działanie uboczne. W pierwszej ciazy nie mogłam myć żeby bo mnie brało na wymioty, czekam kiedy teraz przyjdzie ten etap🙈 jedynie co wydaje mi się, ze brzuch mi wywalilo. Nie wiem jak to możliwe jak dziecko przecież ma mm🙈 tłumacze sobie, ze pewnie przez to ze jestem szczupła. Jak byłam z tym krwotokiem to kazałam lekarce szukać czy na pewno nie ma drugiego zarodka. Moja siostra ma bliźniaki i tego bym nie przeżyła 🙈

U mnie dziś dzień łaskawy jeszcze nie 🤢🤮🤮🤮kończę 12sty tydzień więc. Powoli myślę że zaczyna mi przechodzić 😀 jessi.g93 chociaż pierwsza ciaza był łaskawa u mnie 3cia i wkazdej to samo 🤮🤮tyle że z jedna szybko z druga później zaczelam mieć objawy 3cia to wgl koszmar bo już od 4 tygodnia zaczęłam się mega źle czuć 🤢

Dziewczyny czy to normalne że nie mam w ogóle mdłości czy jest za wcześnie? 8 tydzień 😄 czuję bóle w krzyżach, też nie wiem czy to ok

U mnie dziś dzień łaskawy jeszcze nie 🤢🤮🤮🤮kończę 12sty tydzień więc. Powoli myślę że zaczyna mi przechodzić 😀 jessi.g93 chociaż pierwsza ciaza był łaskawa u mnie 3cia i wkazdej to samo 🤮🤮tyle że z jedna szybko z druga później zaczelam mieć objawy 3cia to wgl koszmar bo już od 4 tygodnia zaczęłam się mega źle czuć 🤢
Na kiedy masz termin ?

reklama
Do góry