Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja właśnie się zastanawiam... 1 ciaze poronilam w 7 tygodniu i bardzo się boję o to co teraz robic.. dodatkowo mam wadę macicy..Dziewczyny a myślałyście już do którego miesiąca/tygodnia bedziecie chciały pracować ? ( oczywiście liczymy że wszystko u wszystkich będzie dobrze )
Wow super !!! Trzymamy kciuki żeby dzidziuś zdrowo się rozwijał byłaś już na beta hcg z krwi ?
Ja pierwszy raz byłam 5+2 , potem 6+4 ( poszłam wcześniej też ze względu na poronienie , nie wiedziałam czy doktor będzie obstawiał mnie lekami czy nie )W którym tygodniu poszłyście do ginekologa ?
Femibione 1 , folik , dhaDziewczyny jakie przyjmiecie suplementy? Kwas foliowy ? Ja biorę mama dha ale sama nie wiem teraz czy zmienić na inny czy zostać przy nim
Czy dal*I co dalej ci jakieś leki?
Nie , u mnie w badaniu genetycznym wyszła wada genetyczna u dziecka , powiedział że nie ma wskazań żeby obstawiać mnie lekami ze względu że ciąża nie rozwijała się przez tą wadęI co dalej ci jakieś leki?