reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Hej, dzisiaj 5t+2 z obliczeń, miałam betę rano i jest 6955 mlU/ml [emoji106]
Jutro pierwsza wizyta, myślałam iść tydzień później, ale moja lekarka będzie na urlopie. Może uda się coś jutro zobaczyć [emoji1696]
Za szybko trochę masz tą wizytę i może nie być jeszcze serduszka. Tylko pogorszych sobie sprawę i same nerwy będą.

Bardzo Wam dziękuję za takie zdalne wsparcie.... Dziewczyny, z tego wynika jeden wniosek - nie idźcie za szybko do lekarza. Lepiej się wstrzymac do tego 6/7 tygodnia. Ile ja się nastresowalam przez ten tydzień...
Tyle analizowania, czytania, wbijania do głowy ze brak objawów napewno zwiastuje konie ciąży . Nie bylo warto prawda?
Chciałoby sie wiedziec wszystko od samej blascotysty i by wszystko szlo ksiazkowo, toczka w toczke ale jednak nie jest tak kolorowo jakby sie myślało bo kazda z nas jest inna i ciąża również.

Teraz pozytywne myslenie kochana!!! 🙏
Nic lepszego nie mozemy zrobić w tym momencie

Tak sie super czulam rano zaliczylam trening a potem jakas dupa... Jak Boga kocham nie jadamy parówek tak wczoraj mpwie do męża kup paczke Kup. Zrobię s warzywami na patelni.
Zobaczyłam przepis i dzis zrobilam i teraz mi stoi w żołądku... Gazy przez te 2 tyg daly dowiwatu tak ze przez rok tyle mi sie tego nie uzbierało 🤣🤣🤣

Szok nak to męczy

Przdz to wszystko popracowalam 2.5h dziś 🤣 dalam na luz

reklama
Ja niestety nie mam dobrych wieści. Dokładnie rok temu usłyszałam że serduszko naszej kropeczki przestało bić, a dzisiaj widziałam pusty pęcherzyk o nieprawidłowym kształcie, który nie urósł za dużo od ostatniej wizyty. Jest mi tak cholernie przykro... Trzymam za Was kciuki 😘
Nie wierze:(:(:(:(

Do góry