reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Hej Dziewczyny. Czekam na info odnośnie Waszych wizyt.
Ja dzisiaj 5+4
Wizytę mam w poniedziałek. Czyli będzie równe 6 mam nadzieję że coś wypatrzy. Będzie to pierwsza wizyta.

W poniedziałek zaczęły się tę delikatne plamienia, w poniedziałek byłam u lekarza, potwierdził pęcherzyk na plamienia powiedział że on nic nie widzi. Codziennie delikatnie mam zaplamiona wkładkę, a dziś wydaje mi się, że jest tego więcej niż w poprzednich dniach.
Nie pracuję fizycznie, po powrocie z pracy leze w łóżku i odpoczywam nawet nie sprzątam.
Nie wiem czy boli mnie brzuch bo z tego stresu już wszystko mnie boli
Tak się martwię, chyba pójdę dziś do innego lekarza
Ja miałam w poprzedniej ciazy jakni w tej delikatny roz kapke. A potem kawa z mlekiem 2i pół dnia przed twrmibem okresu ale Wzielam za efekt wgryzania cxyli implantacji. Ja nic nie biore.

A u ciebie to juz sama nie wiem czy to tez tym moze byc spowodowane. Wazne ze kawa z mlekiem a nie zywa krew ale skonsultowac z lekarzem warto. Bo to roznie bywa.

reklama
Do góry