reklama
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Bardzo Wam dziękuję za takie zdalne wsparcie.... Dziewczyny, z tego wynika jeden wniosek - nie idźcie za szybko do lekarza. Lepiej się wstrzymac do tego 6/7 tygodnia. Ile ja się nastresowalam przez ten tydzień...
Gosiaslomka85
Fanka BB :)
Oj ty tyle nerwów nerwusku!!! GratulacjeW ciągu tygodnia tyle zmian! Jest pęcherzyk żółtkowy, jest zarodek i serduszko
agabaj92
Za szybko trochę masz tą wizytę i może nie być jeszcze serduszka. Tylko pogorszych sobie sprawę i same nerwy będą.Hej, dzisiaj 5t+2 z obliczeń, miałam betę rano i jest 6955 mlU/ml [emoji106]
Jutro pierwsza wizyta, myślałam iść tydzień później, ale moja lekarka będzie na urlopie. Może uda się coś jutro zobaczyć [emoji1696]
Ja_niagara
Ale super!!! Wiedziałam ze będzie dobrze Cieszę się conajmniej jak z własnego teraz czekamy na @stellaW ciągu tygodnia tyle zmian! Jest pęcherzyk żółtkowy, jest zarodek i serduszko
Ja_niagara
Dokładnie!!!Bardzo Wam dziękuję za takie zdalne wsparcie.... Dziewczyny, z tego wynika jeden wniosek - nie idźcie za szybko do lekarza. Lepiej się wstrzymac do tego 6/7 tygodnia. Ile ja się nastresowalam przez ten tydzień...
Ankosik
Gratuluję! I mam nadzieję, że u mnie będzie tak samoW ciągu tygodnia tyle zmian! Jest pęcherzyk żółtkowy, jest zarodek i serduszko
Stelle
Ja niestety nie mam dobrych wieści. Dokładnie rok temu usłyszałam że serduszko naszej kropeczki przestało bić, a dzisiaj widziałam pusty pęcherzyk o nieprawidłowym kształcie, który nie urósł za dużo od ostatniej wizyty. Jest mi tak cholernie przykro... Trzymam za Was kciuki
FitMum
Tyle analizowania, czytania, wbijania do głowy ze brak objawów napewno zwiastuje konie ciąży . Nie bylo warto prawda?Bardzo Wam dziękuję za takie zdalne wsparcie.... Dziewczyny, z tego wynika jeden wniosek - nie idźcie za szybko do lekarza. Lepiej się wstrzymac do tego 6/7 tygodnia. Ile ja się nastresowalam przez ten tydzień...
Chciałoby sie wiedziec wszystko od samej blascotysty i by wszystko szlo ksiazkowo, toczka w toczke ale jednak nie jest tak kolorowo jakby sie myślało bo kazda z nas jest inna i ciąża również.
Teraz pozytywne myslenie kochana!!!
Nic lepszego nie mozemy zrobić w tym momencie
Tak sie super czulam rano zaliczylam trening a potem jakas dupa... Jak Boga kocham nie jadamy parówek tak wczoraj mpwie do męża kup paczke Kup. Zrobię s warzywami na patelni.
Zobaczyłam przepis i dzis zrobilam i teraz mi stoi w żołądku... Gazy przez te 2 tyg daly dowiwatu tak ze przez rok tyle mi sie tego nie uzbierało
Szok nak to męczy
Przdz to wszystko popracowalam 2.5h dziś dalam na luz
reklama
FitMum
Nie wierzeJa niestety nie mam dobrych wieści. Dokładnie rok temu usłyszałam że serduszko naszej kropeczki przestało bić, a dzisiaj widziałam pusty pęcherzyk o nieprawidłowym kształcie, który nie urósł za dużo od ostatniej wizyty. Jest mi tak cholernie przykro... Trzymam za Was kciuki