reklama
wiola0904
Fanka BB :)
Piękny przyrostDzisiaj beta 157 a w sobotę 57 czyli po 48 - co sadzicie?
wiola0904
Ja właśnie czekam na swój wynik, ale pierwszy. Są emocje....Dzisiaj beta 157 a w sobotę 57 czyli po 48 - co sadzicie?
Są wielkie. Trzymaj się. Ja w pracy stronkę z wynikami odświeżałam co sekundęJa właśnie czekam na swój wynik, ale pierwszy. Są emocje....
wiola0904
Ja teraz też właśnie siedzę j odświeżam. Ale u mnie wyniki zawsze po 15 i zawsze to samo... Człowiek się łudzi, że może jednak dzisiaj w ramach szczęścia będą wcześniejSą wielkie. Trzymaj się. Ja w pracy stronkę z wynikami odświeżałam co sekundę
_white_wall
dziewczyny ja od samego rana jeszcze przed wizytą wymiotowałam, w samochodzie teraz to samo, na samej końcówce trasy [emoji3064] a n jeszcze nie jadłam, wypiłam smothie bo od rana mi niedobrze, ahh ale dobrze że kropeczka rośnie [emoji3059]
wiola0904
Ja Cię kochana nie pocieszę. W ciąży z synkiem wymiotowałam do 25 tygodnia. Mam nadzieję, że Tobie szybciutko przejdzie. Są takie gumy do żucia. Pregna vomi. Pomagają na chwilę. Mi pomagała tylko woda mineralna gazowana ale w aucie wymiotowałam za każdym razem.dziewczyny ja od samego rana jeszcze przed wizytą wymiotowałam, w samochodzie teraz to samo, na samej końcówce trasy [emoji3064] a n jeszcze nie jadłam, wypiłam smothie bo od rana mi niedobrze, ahh ale dobrze że kropeczka rośnie [emoji3059]
_white_wall
mi zwykłe gumy do żucia tez w miarę pomagają, juz byłam pewna, że wytrzymam do domu, ale jednak się nie udało [emoji28] a ja tak bardzo nie lubię wymiotować [emoji25]Ja Cię kochana nie pocieszę. W ciąży z synkiem wymiotowałam do 25 tygodnia. Mam nadzieję, że Tobie szybciutko przejdzie. Są takie gumy do żucia. Pregna vomi. Pomagają na chwilę. Mi pomagała tylko woda mineralna gazowana ale w aucie wymiotowałam za każdym razem.
swoją drogą pani doktor powiedziała mi na koniec wizyty zebym za dużo nie tyła [emoji848] ważę 62kg przy 169cm, a jak tak nie będę jadła tylko wymiotowała, to myślę, że mi raczej waga spadnie [emoji55]
czekam na wiadomość po waszych dzisiejszych wizytach [emoji5][emoji847]
Kasiurrro
ojojoj współczuje tych wymiotów, mnie dzisiaj jak na razie trochę mdli, mam nadzieje że tez nie polecę do rygimi zwykłe gumy do żucia tez w miarę pomagają, juz byłam pewna, że wytrzymam do domu, ale jednak się nie udało [emoji28] a ja tak bardzo nie lubię wymiotować [emoji25]
swoją drogą pani doktor powiedziała mi na koniec wizyty zebym za dużo nie tyła [emoji848] ważę 62kg przy 169cm, a jak tak nie będę jadła tylko wymiotowała, to myślę, że mi raczej waga spadnie [emoji55]
czekam na wiadomość po waszych dzisiejszych wizytach [emoji5][emoji847]
Czemu nie pozwoliła Ci tyć? ja w pierwszej ciazy tak samo ważyłamprzy tym samy wzroście i nikt mi nic nie powiedział że tyć nie moge, teraz niestety mam niedowagę.
reklama
FitMum
A nie mówiłam. Tylko spokoj nas uratuje cudowne wieścimamy 5mm i serduszko
Zazdroszczę wam juz tych 6i4 choc czsdu nie chce poganiać to chxialabym aby byl juz koniec 1 trymestru