Znalazłam spoko lab. Dialab się nazywa. W diagnostyce kilka dni i ceny kosmos. Tam jak rano się trafi to wyniki koło 12 a jak po 11 pobranie to do wieczora są. Cena za progesteron w diagnostyce 90 pln a tu za Tsh bhcg progesteron i glukoze 109świetny przyrost!! szybko strasznie miałaś wyniki
reklama
malgosia005
Fanka BB :)
Oooo super opcjaZnalazłam spoko lab. Dialab się nazywa. W diagnostyce kilka dni i ceny kosmos. Tam jak rano się trafi to wyniki koło 12 a jak po 11 pobranie to do wieczora są. Cena za progesteron w diagnostyce 90 pln a tu za Tsh bhcg progesteron i glukoze 109
Kasiurrro
aż tak dużo za progesteron? u mnie za każdy hormon płaciłam 40zł, nawet jak mąż płacił za testosteron to tez 40zł go skasowali, i wyniki mam za każdym razem popołudniu bez względu na to gdzie robię, czy w Alabie czy w normalnej przychodni.Znalazłam spoko lab. Dialab się nazywa. W diagnostyce kilka dni i ceny kosmos. Tam jak rano się trafi to wyniki koło 12 a jak po 11 pobranie to do wieczora są. Cena za progesteron w diagnostyce 90 pln a tu za Tsh bhcg progesteron i glukoze 109
Stelle
Aaaale super! cudowne wieścimamy 5mm i serduszko [emoji3059][emoji173]
Eee... No ja mam 173cm i ważę 73kg ale ja teraz tyje do kwadratu...Masakra ja ważę 65 przy tym samym wzroście to ja nie wiem co mi lekarz powie
No szok. Tyle. Mam spoko chłopaka koło domu w diagnostyce-pobiera bezboleśnie całkiem, ale ceny daj spokój. Wolę pojechać kawałek do tego labu. Krzywą za 26 pln robią, bo już nie omieszkałam zapytać na przyszłośćaż tak dużo za progesteron? u mnie za każdy hormon płaciłam 40zł, nawet jak mąż płacił za testosteron to tez 40zł go skasowali, i wyniki mam za każdym razem popołudniu bez względu na to gdzie robię, czy w Alabie czy w normalnej przychodni.
malgosia005
A dlaczego tak tyjesz ja też mam 175 cm wzrostuAaaale super! cudowne wieści
Eee... No ja mam 173cm i ważę 73kg ale ja teraz tyje do kwadratu...
Ja_niagara
super, gratulacje to która jeszcze dzisiaj wizytuje?Ja po wizycie 6+1 z USG więc ciąża młodsza niż by to wyglądało z miesiączki. Serduszko biło 138 uderzeń na godzinę. Jeżeli z pulsem się mi sprawdzi to będzie chlopak ale to tylko wróżenie
Lusia04
Moderator
To ja jestem 2 cm wyższa i ważę 70kg w poprzedniej ciąży zaczynałam z wagą 65 a skończyłam z 78 więc teraz pewnie będzie ponad 80 kg na końcówceMasakra ja ważę 65 przy tym samym wzroście to ja nie wiem co mi lekarz powie
wiola0904
Ja dziś robiłam w diagnostyce progesteron, tsh i beta hcg. 86zl.duzo zależy od diagnostyki. U nas są 2 oddalone od siebie o 1km, z tym, że próbki badań wysyłane są do 2 różnych miast (na Nowy Sącz i na Tarnów). Cena tych 3 badań różni się o 22zl. Do tego w diagnostyce warto kupować badania przez internet, po pierwsze jest wtedy taniej a po drugie nie pobierają opłaty za pobranie materiału. Idąc bezpośrednio do diagnostyki i kupując na miejscu zawsze za to kasują dodatkowoZnalazłam spoko lab. Dialab się nazywa. W diagnostyce kilka dni i ceny kosmos. Tam jak rano się trafi to wyniki koło 12 a jak po 11 pobranie to do wieczora są. Cena za progesteron w diagnostyce 90 pln a tu za Tsh bhcg progesteron i glukoze 109
reklama
Widzisz ja w luxmedzie mam diagnostyke. Pewnie naliczają sobie jakieś profity. Betę raz w roku mam w pakiecie więc płaciłam za sam progesteron 90 plnJa dziś robiłam w diagnostyce progesteron, tsh i beta hcg. 86zl.duzo zależy od diagnostyki. U nas są 2 oddalone od siebie o 1km, z tym, że próbki badań wysyłane są do 2 różnych miast (na Nowy Sącz i na Tarnów). Cena tych 3 badań różni się o 22zl. Do tego w diagnostyce warto kupować badania przez internet, po pierwsze jest wtedy taniej a po drugie nie pobierają opłaty za pobranie materiału. Idąc bezpośrednio do diagnostyki i kupując na miejscu zawsze za to kasują dodatkowo