reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamusie 2022

świetny przyrost!! szybko strasznie miałaś wyniki
Znalazłam spoko lab. Dialab się nazywa. W diagnostyce kilka dni i ceny kosmos. Tam jak rano się trafi to wyniki koło 12 a jak po 11 pobranie to do wieczora są. Cena za progesteron w diagnostyce 90 pln a tu za Tsh bhcg progesteron i glukoze 109

reklama
Znalazłam spoko lab. Dialab się nazywa. W diagnostyce kilka dni i ceny kosmos. Tam jak rano się trafi to wyniki koło 12 a jak po 11 pobranie to do wieczora są. Cena za progesteron w diagnostyce 90 pln a tu za Tsh bhcg progesteron i glukoze 109
aż tak dużo za progesteron? u mnie za każdy hormon płaciłam 40zł, nawet jak mąż płacił za testosteron to tez 40zł go skasowali, i wyniki mam za każdym razem popołudniu bez względu na to gdzie robię, czy w Alabie czy w normalnej przychodni.

aż tak dużo za progesteron? u mnie za każdy hormon płaciłam 40zł, nawet jak mąż płacił za testosteron to tez 40zł go skasowali, i wyniki mam za każdym razem popołudniu bez względu na to gdzie robię, czy w Alabie czy w normalnej przychodni.
No szok. Tyle. Mam spoko chłopaka koło domu w diagnostyce-pobiera bezboleśnie całkiem, ale ceny daj spokój. Wolę pojechać kawałek do tego labu. Krzywą za 26 pln robią, bo już nie omieszkałam zapytać na przyszłość 😁

Ja dziś robiłam w diagnostyce progesteron, tsh i beta hcg. 86zl.duzo zależy od diagnostyki. U nas są 2 oddalone od siebie o 1km, z tym, że próbki badań wysyłane są do 2 różnych miast (na Nowy Sącz i na Tarnów). Cena tych 3 badań różni się o 22zl. Do tego w diagnostyce warto kupować badania przez internet, po pierwsze jest wtedy taniej a po drugie nie pobierają opłaty za pobranie materiału. Idąc bezpośrednio do diagnostyki i kupując na miejscu zawsze za to kasują dodatkowo

reklama
Ja dziś robiłam w diagnostyce progesteron, tsh i beta hcg. 86zl.duzo zależy od diagnostyki. U nas są 2 oddalone od siebie o 1km, z tym, że próbki badań wysyłane są do 2 różnych miast (na Nowy Sącz i na Tarnów). Cena tych 3 badań różni się o 22zl. Do tego w diagnostyce warto kupować badania przez internet, po pierwsze jest wtedy taniej a po drugie nie pobierają opłaty za pobranie materiału. Idąc bezpośrednio do diagnostyki i kupując na miejscu zawsze za to kasują dodatkowo
Widzisz ja w luxmedzie mam diagnostyke. Pewnie naliczają sobie jakieś profity. Betę raz w roku mam w pakiecie więc płaciłam za sam progesteron 90 pln

Do góry