reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
dziewczyny ja od samego rana jeszcze przed wizytą wymiotowałam, w samochodzie teraz to samo, na samej końcówce trasy [emoji3064] a n jeszcze nie jadłam, wypiłam smothie bo od rana mi niedobrze, ahh ale dobrze że kropeczka rośnie [emoji3059]

dziewczyny ja od samego rana jeszcze przed wizytą wymiotowałam, w samochodzie teraz to samo, na samej końcówce trasy [emoji3064] a n jeszcze nie jadłam, wypiłam smothie bo od rana mi niedobrze, ahh ale dobrze że kropeczka rośnie [emoji3059]
Ja Cię kochana nie pocieszę. W ciąży z synkiem wymiotowałam do 25 tygodnia. Mam nadzieję, że Tobie szybciutko przejdzie. Są takie gumy do żucia. Pregna vomi. Pomagają na chwilę. Mi pomagała tylko woda mineralna gazowana ale w aucie wymiotowałam za każdym razem.

Ja Cię kochana nie pocieszę. W ciąży z synkiem wymiotowałam do 25 tygodnia. Mam nadzieję, że Tobie szybciutko przejdzie. Są takie gumy do żucia. Pregna vomi. Pomagają na chwilę. Mi pomagała tylko woda mineralna gazowana ale w aucie wymiotowałam za każdym razem.
mi zwykłe gumy do żucia tez w miarę pomagają, juz byłam pewna, że wytrzymam do domu, ale jednak się nie udało [emoji28] a ja tak bardzo nie lubię wymiotować [emoji25]
swoją drogą pani doktor powiedziała mi na koniec wizyty zebym za dużo nie tyła [emoji848] ważę 62kg przy 169cm, a jak tak nie będę jadła tylko wymiotowała, to myślę, że mi raczej waga spadnie [emoji55]

czekam na wiadomość po waszych dzisiejszych wizytach [emoji5][emoji847]

mi zwykłe gumy do żucia tez w miarę pomagają, juz byłam pewna, że wytrzymam do domu, ale jednak się nie udało [emoji28] a ja tak bardzo nie lubię wymiotować [emoji25]
swoją drogą pani doktor powiedziała mi na koniec wizyty zebym za dużo nie tyła [emoji848] ważę 62kg przy 169cm, a jak tak nie będę jadła tylko wymiotowała, to myślę, że mi raczej waga spadnie [emoji55]

czekam na wiadomość po waszych dzisiejszych wizytach [emoji5][emoji847]
ojojoj współczuje tych wymiotów, mnie dzisiaj jak na razie trochę mdli, mam nadzieje że tez nie polecę do rygi :(
Czemu nie pozwoliła Ci tyć? ja w pierwszej ciazy tak samo ważyłamprzy tym samy wzroście i nikt mi nic nie powiedział że tyć nie moge, teraz niestety mam niedowagę.

reklama
mamy 5mm i serduszko
emoji3059.png
emoji173.png
A nie mówiłam. Tylko spokoj nas uratuje 😄 cudowne wieści 😍😍😍

Zazdroszczę wam juz tych 6i4 choc czsdu nie chce poganiać to chxialabym aby byl juz koniec 1 trymestru 😆

Do góry