reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

Bolało z jednej strony tak ze mnie zginało . Nie cały czas tylko tak raz na dzień - ale jak złapało to z godzinę siedziałam skulona. Noi jak doszło delikatne plamienie to odrazu na szpital . Betę miałam 1:300, 2:600, 3:900 .
Rozumiem, czyli na poczayku rosła dobrze, a później zwalniała. Ważne, że teraz jest wszystko ok! ❤️❤️❤️

reklama
jej ale Wam zazdroszczę wizyt, ja musze czekać aż do 30.06 na wizytę, Prywatnie już nie chce chodzić, bo wizyta z piątku to był niewypał, wiec muszę czekac cierpliwie, to będzie już 8tc.
Cieszę sie strasznie z Waszych serduszek i pęcherzyków, :)
Też zazdroszczę, ja w piątek, a to jeszvze cała wieczność 😅

mamy 5mm i serduszko
emoji3059.png
emoji173.png
Gratuluję 😊

Dodam jeszcze że 19 kwietnia byłam u lekarza , po prostu się przebadać plus cytologia
Wtedy stwierdził zw owulacja będzie na dniach z prawego jajnika
Dzisiaj na usg potwierdził ciąże i powiedział że owulacja była z prawego jajnika
Czyli wychodzi na to że dwa miesiące pod rząd było jajeczkowanie tylko z prawego jajnika

W poprzedniej ciąży odrazu jak się o niej dowiedziałam poprosiłam o L4 , lekarka wystawiła bez problemu bo
2 miesiące wcześniej miałam operacje . Pochwalilam się odrazu kierownikowi a za 3 dni wylądowałam w szpitalu z pozamaciczna . Ja leżałam ze łzami w oczach a z pracy wysyłali mi gratulacje . Dlatego podchodzę tez troszkę racjonalnie i o ciąży dopiero powiedziałam w piątek jak dzidziusiowi serduszko biło . We wtorek zaczynam 8 tydzień . Plus miałam taki ze awans dostałam półtora roku wcześniej i nie miałam takiego dylematu jak Ty . Planujesz dłużej popracować czy zaniedlugo na l4 ?
Jak samopoczucie pozwoli. Trudno mi powiedzieć.

reklama
Do góry