reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Bolało z jednej strony tak ze mnie zginało . Nie cały czas tylko tak raz na dzień - ale jak złapało to z godzinę siedziałam skulona. Noi jak doszło delikatne plamienie to odrazu na szpital . Betę miałam 1:300, 2:600, 3:900 .
Rozumiem, czyli na poczayku rosła dobrze, a później zwalniała. Ważne, że teraz jest wszystko ok! ❤️❤️❤️

reklama
jej ale Wam zazdroszczę wizyt, ja musze czekać aż do 30.06 na wizytę, Prywatnie już nie chce chodzić, bo wizyta z piątku to był niewypał, wiec muszę czekac cierpliwie, to będzie już 8tc.
Cieszę sie strasznie z Waszych serduszek i pęcherzyków, :)
Też zazdroszczę, ja w piątek, a to jeszvze cała wieczność 😅

mamy 5mm i serduszko
emoji3059.png
emoji173.png
Gratuluję 😊

Dodam jeszcze że 19 kwietnia byłam u lekarza , po prostu się przebadać plus cytologia
Wtedy stwierdził zw owulacja będzie na dniach z prawego jajnika
Dzisiaj na usg potwierdził ciąże i powiedział że owulacja była z prawego jajnika
Czyli wychodzi na to że dwa miesiące pod rząd było jajeczkowanie tylko z prawego jajnika

W poprzedniej ciąży odrazu jak się o niej dowiedziałam poprosiłam o L4 , lekarka wystawiła bez problemu bo
2 miesiące wcześniej miałam operacje . Pochwalilam się odrazu kierownikowi a za 3 dni wylądowałam w szpitalu z pozamaciczna . Ja leżałam ze łzami w oczach a z pracy wysyłali mi gratulacje . Dlatego podchodzę tez troszkę racjonalnie i o ciąży dopiero powiedziałam w piątek jak dzidziusiowi serduszko biło . We wtorek zaczynam 8 tydzień . Plus miałam taki ze awans dostałam półtora roku wcześniej i nie miałam takiego dylematu jak Ty . Planujesz dłużej popracować czy zaniedlugo na l4 ?
Jak samopoczucie pozwoli. Trudno mi powiedzieć.

reklama
Do góry