U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Ja kurcze już też się martwię i panikuje bo wczieaj leżałam z bólem brzucha a dziś kompletnie nic.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulacje!!!mamy 5mm i serduszko [emoji3059][emoji173]
tak, wizytę miałam na 11.30 ale byłam chwilę przed 11 i mnie zbadała, bo akurat miała wolne [emoji4]Gratuluję!!
to ja jestem dzień po Was, dzisiaj mam 6+4Oooo to jedziemy na tym samym wózku tez mam 6+5
Ahah to zazdro moje libido na chwile obecna równe 0 ale to przez mdłości tez noi bóle
[emoji4]
Czyli który tydzień?
Już byłaś kochana???
Jeśli mogę zapytać, jakie objawy miałaś w cp?W poprzedniej ciąży odrazu jak się o niej dowiedziałam poprosiłam o L4 , lekarka wystawiła bez problemu bo
2 miesiące wcześniej miałam operacje . Pochwalilam się odrazu kierownikowi a za 3 dni wylądowałam w szpitalu z pozamaciczna . Ja leżałam ze łzami w oczach a z pracy wysyłali mi gratulacje . Dlatego podchodzę tez troszkę racjonalnie i o ciąży dopiero powiedziałam w piątek jak dzidziusiowi serduszko biło . We wtorek zaczynam 8 tydzień . Plus miałam taki ze awans dostałam półtora roku wcześniej i nie miałam takiego dylematu jak Ty . Planujesz dłużej popracować czy zaniedlugo na l4 ?
Ale czad jest nas już chyba 4 dziewczyny 6+5 na kiedy masz termin ?ale mi się namieszało haha
dziękuję wszystkim [emoji847]
dziś 6+5, ostatnio robiła przez brzuch i sama przyznała, że źle zrobiła (chyba stąd ta wizyta dzis umówiona przez nią, nic nie płaciłam)
do kontroli za 3/4 tyg [emoji4]
trzymam kciuki za wszystkie wizyty [emoji9]
Bolało z jednej strony tak ze mnie zginało . Nie cały czas tylko tak raz na dzień - ale jak złapało to z godzinę siedziałam skulona. Noi jak doszło delikatne plamienie to odrazu na szpital . Betę miałam 1:300, 2:600, 3:900 .Jeśli mogę zapytać, jakie objawy miałaś w cp?