Kaśka 1983
Fanka BB :)
Generalnie u nas po usg wszystko prawie dobrze, nie ma się do czego przyczepić i na 3 usg już mnie nie zapisali. USG trwało z 20 minut, robił je inny lekarz niż ostatnio. Prawie wszystko w normie: struktury kostne czaski prawidłowe, mózg, kręgosłup, serce, narządy jamy brzusznej. Wody OK., łożysko super. Tylko już sama nie wiem, czy przez to, że miałam już tą amniopunkcje czy powodem było to, że dziecko się strasznie ruszało znowu był problem z kością nosową i lekarz, bardzo szybko zakończył badanie stwierdzeniem, że dalej brak kości nosowej. Dowiedziałam się, że skoro amniopunkcja była OK. to tyle w temacie.
Zastanawia mnie, że struktury czaski w normie a kość nosowa brak ???? ja w końcu zwariuje
Także generalnie, napiszę, że póki się dziecko nie urodzi nic nie jest pewne. Sam powiedział, że to są tylko badania USG i bardzo często pomniejsze wady wychodzą po urodzeniu.
Zastanawia mnie, że struktury czaski w normie a kość nosowa brak ???? ja w końcu zwariuje
Także generalnie, napiszę, że póki się dziecko nie urodzi nic nie jest pewne. Sam powiedział, że to są tylko badania USG i bardzo często pomniejsze wady wychodzą po urodzeniu.