reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Dzień dobry,
Dziś znów słoneczko zatem kolejne pranie pójdzie w ruch.

@Ewelincia1711 witaj, może coś więcej nam o sobie napiszesz? Masz dzieci? Skąd jesteś? Ile masz lat?

My bostonke bez antybiotyku przeszłyśmy- to jest wirus, a nie bakteria...od lat wiadomo, ze na wirusy żadne antybiotyki nie pomagają tylko osłabiają organizm, a spora ilość lekarzy jeszcze przepisuje dla "świetego spokoju"

Miłego dnia dziewczyny

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jestem Ewelina, 26lat. Mieszkam pod Poznaniem. Jestem w 1 ciazy. Termin na 20 luty

reklama
Ja mam termin na 07.02 ale bardzo bym chciała urodzić wcześniej. Z pierwszym rodziłam w 41 tc. 6 dniu ... Końcówkę już byłam na patologi ciąży i tym razem bym wolała szybciej się rozpakować.

Dzień dobry,

U nas szaro- buro, deszczowo. Lubię jesień, ale nasza polską- złotą a nie taką deszczową.

@Kaśka 1983 ja mam nadzieje, ze dotrwam do terminu CC...pierwsza córkę urodziłam co do dnia , druga mc wcześniej, tu chciałabym dotrwać do terminu cięcia [emoji6]

Miłego dnia

Dzień Dobry mamusie !
To moja pierwsza ciąża , aktualnie zaraz wejdziemy w 21 tydzień, na badaniach prenatalnych wyszedł syn i tego się trzymamy
biggrin.png

Balonik rośnie jak oszalały, a moje biodra tego nie wytrzymują , przytyłam raptem 2 kg.
Jutro badania cukru, toxo, morfologii i moczu, zobaczymy co wyjdzie. Hemoglobinka troche spada i mam nadzieje ze nic poważnego z tego nie bedzie.
W czwartek ide zobaczyć maluszka!
Czy wasze noce też przebiegają tak ciężko ? Dla mnie pójść spać to najgorsze co może byc , bo wiąże sie to z nieprzespaną nocą.
Codzienna walka z boku na bok, wpychanie kołdry pod brzuch, pod plecy, miedzy nogi no gdzie sie da ... Ból bioder w nocy jest niesamowicie intensywny.
Az się boje co to bedzie jak mąż wróci ze szkolenia , bo tyle miejsca na łóżku zajmuje haha

Witamy nową lutoweczke [emoji6]

Na kiedy masz termin? U mnie noce już ok...ale pamietam jak w pierwszej ciąży się męczyłam, teraz nauczona ze warto jednak się wyspać- nie mam z tym problemu [emoji6]

reklama
Witamy nową lutoweczke [emoji6]

Na kiedy masz termin? U mnie noce już ok...ale pamietam jak w pierwszej ciąży się męczyłam, teraz nauczona ze warto jednak się wyspać- nie mam z tym problemu [emoji6]

w 9 tyg. lekarz dał termin na 18 lutego, a z każdą kolejną wizytą ten termin się zmienia , obecnie jest 13 luty i nie za bardzo wiem którym sie sugerować

Do góry